News Flash:

Parcul Rozelor din Timisoara va gazdui Festivalul de Opera si Opereta in aer liber. Vezi programul celui mai asteptat festival

28 Iulie 2014
1509 Vizualizari | 0 Comentarii
Festivalul de opera, opereta si balet din Parcul Rozelor, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale sezonului estival in Timisoara, va da publicului prilejul sa (re)vada productia declarata drept Cel mai bun spectacol de opereta al anului in Romania, la Gala Operelor Nationale. In cadrul aceleiasi gale, interpreta rolului principal a fost desemnata Cea mai buna solista de opera din tara in aceasta stagiune.

Opereta ”Silvia”va deschide in aceasta vara Festivalul de Opera si Opereta in aer liber, la Timisoara. In cadrul editiei a II-a a Galei Operelor Nationale, cea mai noua productie a Operei din Timisoara cu opereta lui Emmerich Kalman, in regia lui Gyorgy Korcsmaros (Ungaria), a fost distinsa cu premiul pentru Cel mai bun spectacol de opereta/musical in stagiunea care tocmai s-a incheiat, iar interpreta rolului titular, soprana Narcisa Brumar, a cucerit trofeul pentru cea mai buna solista de opera din Romania in acest an.
Editia a X-a a indragitului eveniment din Parcul Rozelor se va desfasura in perioada 22-31 august 2014 si va avea in program urmatoarele spectacole: 22 august, opereta ”Silvia”; 23 august, opera ”Nabucco” de Giuseppe Verdi; 24 august, opereta ”Vaduva vesela”, de Franz Lehar; 29 august, ”My Fair Lady”, musical de Frederick Loewe; 30 august, opera ”Rigoletto”, de Giuseppe Verdi; 31 august, de la ora 11, feeria pentru copii ”Steaua de sticla”, de Silvia Kerim, iar seara opereta ”Liliacul” de Johann Strauss, scrie Tion.ro. Cu exceptia feeriei pentru copii, toate spectacolele la Parcul Rozelor vor incepe la ora 20:30.
Festivalul este organizat de Opera Nationala Romana si Casa de Cultura a Municipiului Timisoara. Accesul publicului la toate spectacolele va fi, ca la fiecare editie, liber.

narcisa brumar parcul rozelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 33 queries | Mysql time :0.048563 (s)