News Flash:

Remediul care iti goleste colonul de tot ce ai mancat in timpul zilei. Il bei cand mergi la culcare

2 Octombrie 2018
1484 Vizualizari | 0 Comentarii
remediu

Bautura pe care o propunem astazi este una dintre cele mai benefice bauturi naturale pe care le puteti consuma, deoarece va va detoxifia sistemul, va va ajuta sa va pierdeti grasimea burtii si va veti stimula metabolismul.    

Un colon curat si sanatos este esential pentru a va asigura ca organismul dumneavoastra absoarbe toti nutrientii si vitaminele de care are nevoie in timp ce elimina toxinele in mod corespunzator. Aportul de alimente procesate determina corpul dumneavoastra sa devina lent si inhiba functia corespunzatoare. Unele simptome comune ale unui colon nesanatos sunt cresterea in exces a greutatii, constipatia si balonarea, gazele si disconfortul intestinal, oboseala, digestia slaba si senzatia de greutate dupa masa.

In plus fata de cresterea sanatatii colonului si inducerea pierderii in greutate, aceasta bautura va va scapa de toxine si deseuri, grabind metabolismul.

Puteti, de asemenea, sa va bucurati de avantajele aduse de cresterea energiei, de functiile intestinului mai sanatoase, de reducerea gazelor si de un stomac plat.

Patrunjelul este o planta erbacee medicinala, aliment si condiment, cultivat in majoritatea zonelor de relief in tara noastra, care provine din patrunjelul salbatic de pe tarmul Marii Mediterane.

Deseori, patrunjelul este subapreciat, desi are importante calitati nutritive si paleative. Majoritatea oamenilor nu cunosc beneficiile sale si il folosesc deseori pentru a decora diverse tipuri de mancaruri.

Continutul bogat de vitamina A si C are un puternic efect antioxidant, detoxifiant, antialergic, antitumoral, tonifica ficatul, stimuleaza activitatea vezicii biliare, fluidifica secretiile, antispastic,relaxeaza fibrele musculare netede intestinale, gastrice, bronsice, intareste sistemul imunitar,are efect vasodilatator, regenereaza peretele vascular, mentine elasticitatea vaselor, are efecte afrodisiace si asigura o buna functionare a aparatului genital.

De asemenea, patrunjelul limiteaza procesele inflamatorii, are efect antirahitic, antiscorbutic, vermifug, diuretic, neutralizeaza efectele intoxicatiei cu tutun, alcool, alimentatie excesiva cu carne sau prelucrata industria si contine uleiuri volatile cu efect antitumoral.

Consumul de patrunjel este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza deoarece planta contine apiol (estrogen natural) care stimuleaza contractia uterina si diminueaza secretia lactata. Patrunjelul este, de asemenea, una dintre cele mai benefice plante medicinale pe care le puteti utiliza si ofera multe beneficii, cum ar fi:

Actioneaza ca un diuretic natural si elimina excesul de apa din organism

– Purifica sangele

– Trateaza si previne infectiile vezicii urinare si ale rinichilor

– Reduce retentia de lichide

– Are proprietati antiinflamatoare puternice

– Combate stresul si anxietatea

– Este bogat in antioxidanti puternici flavonoizi ca uleiurile volatile

– Se lupta cu acid uric si inhiba cancerul si cresterea tumorilor

– Elimina respiratia urata – ar trebui sa mestecati frunzele

 

Iata cum sa o pregatiti:

Ingrediente:

– 1 lamaie

– O mana de patrunjel

– 1 baton de scortisoara / 1 lingurita de pudra de scortisoara

– 1 lingura de ghimbir ras

– 1 lingurita de otet de cidru de mere

– 500 ml. de apa

Mod de preparare:

Ar trebui sa puneti toate ingredientele intr-un blender si amestecati-le pana cand obtineti un suc omogen. Apoi, beti acest amestec inainte de a merge la culcare si va veti trezi mai subtiri! Efectele sunt impresionante!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005975 (s)