News Flash:

Prof. dr. Monica Pop: „Toti oamenii au celule canceroase in sange. Dar se imbolnavesc doar cei care fac aceste greseli:

27 Septembrie 2018
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
Dr Monica Pop 758x506

Toti oamenii au celule maligne in organism dar sunt eliminate de sistemul imunitar. Cand imunitatea scade, celulele canceroase incep sa se acumuleze si apar tumorile canceroase, potrivit prof. dr. Monica Pop.

Cunoscutul medic oftalmolog, diagnosticat cu cancer de colon, care a avut si recidive, a explicat, in cadrul unei emisiuni de la Antena 3, de ce scade imunitatea si se ajunge la cancer. „Imunitatea scazuta ii caracterizeaza pe romani, in mod special.

Factorii care duc la scaderea imunitatii sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn si alimentatia, adica lipsa proteinelor. Un medic infectionist spunea ca niciodata sa nu pleci de acasa fara sa mananci proteine, un ou sau putina branza sau iaurt. De asemenea, vaccinul antigripal e foarte eficient. Eu il fac de 8 ani si niciodata nu am avut nicio raceala puternica, nici cand faceam chimioterapie si aveam imunitatea scazuta.”

Resveratrolul e un antioxidant puternic obtinut din strugurii rosii, atat din fruct cat si din coaja. Statisticile spun ca este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.

Pe langa faptul ca intareste imunitatea organismului, ajuta la tratarea bolilor cardiovasculare, articulare, lupta impotriva afectiunilor alergice si inflamatorii, scade colesterolul si are efect antiaging. N-ar strica sa faci o cura preventiva cu echinaceea. Printre proprietatile sale miraculoase se numara intarirea sistemului imunitar, accelerarea vindecarii, lupta impotriva infectiilor virale, ale sinusurilor, ameliorarea gripei si simptomelor ei. Poti gasi echinaceea sub forma de pastile, ceai sau tinctura.


organism sistemul imunitar tumorile canceroase monica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005925 (s)