News Flash:

Remediu natural impotriva bacteriilor din stomac si Helicobacterului

30 Iulie 2017
1457 Vizualizari | 0 Comentarii
remediu

Din pacate, cu totii avem bacterii in stomac si lucrul acesta nu este normal. Trebuie sa incepem sa ne tratam caci, cu cat le vom ignora cu atat ne va fi mai greu pe viitor. In acest articol va recomandam un remediu natural impotriva bacteriilor din stomac, foarte simplu si extrem de eficient.


Smochine in ulei de masline
Smochinele in ulei de masline reprezinta cel mai pun remediu natural impotriva bacteriilor din stomac. Puneti smochine uscate intr-un borcan si pe deasupra turnati ulei de masline virgin. Smochinele pot fi taiate in 4. Trebuie lasate pana la 40 de zile si apoi, se recomanda consumul a unei smochine in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Este important ca pe durata tratamentului sa aveti si o dieta corespunzatoare. Mancati numai alimente fierte, nu foarte picante, mai ales, nu ceva foarte iute.

 

Nu consumati alimente acre si nu alimente grase, in special produse din carne. Combinatia de ulei de masline si smochine este una foarte benefica pentru sanatate. Aceasta poate trata inferitilitatea, hemoroizii, tulburarile intestinale, constipatia, bronsita si astmul.


Acest preparat va mai poate ajuta in tratarea:

 

Helicobacter Pylori, principala cauza a aparitiei tuturor bolilor stomacului
Gastrita acuta
Gastrita cronica
Ulcer duodenal
Ulcer gastric
Refluxul gastroesofagian

Sindromul diseptic functional
Tulburari extradigestive

Beneficiile smochinelor asupra sanatatii pot fi atribuite prezentei mineralelor, vitaminelor si fibrelor pe care acestea le contin. Smochinele contin vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, calciu, fier, fosfor, magnesiu, sodiu, potasiu si clor.


Cateva din beneficiile supra sanatatii includ:
Previn constipatia: 3 smochine contin 5 grame de fibre. Deci, ajuta la mentinerea sanatatii intestinului si previn contipatia.
Scaderea greutatii: Fibrele pe care smochinele le contin ajuta de asemenea si la reducerea greutatii si sunt recomandate persoanelor ce sufera de obezitate. Aveti grija: smochinele pot duce si la luarea in greutate, in special cand sunt consumate cu lapte.

 

Scaderea colesterolului: smochinele contin pectina, o fibra solubila. Cand fibra ajunge in sistemul digestiv, „matura” globulele de colesterol si le scoate din organism.
Previn bolile cardiace coronariere: Smochinele uscate contin fenol, Omega-3 si Omega -6. Acesti acizi grasi reduc riscul producerii bolilor cardiace coronariere.
Previn cancerul de colon: Prezenta fibrelor din smochine ajuta la „maturarea” si scoaterea din organism a substantelor cauzatoare de cancer.
Protectie impotriva cancerului de san: Fibrele pe care le contin smochinele ofera protectie impotriva cancerului de san.
Bune pentru pacientii suferinzi de diabet: Frunzele de smochin reduce cantitatea de insulina de care au nevoie pacientii care sunt nevoiti sa faca periodic injectii cu insulina. Smochinele sunt bogate in potasiu, care ajuta la controlarea nivelului de zahar in sange.


Previne hipertensiunea: oamenii sunt obisnuit sa isi i-a necesarul de sodiu din sare. Nivelul scazut de potasiu si crescut de sodiu poate duce la hipertensiune. Smochinele au un continut mare de potasiu si un continut mai scazut de sodiu, de aceea ajuta la prevenirea hipertensiunii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004849 (s)