News Flash:

Masti pentru tenul uscat

29 Iulie 2017
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
ten femeie
Tenul nostru deshidratat se bucura de atingerea onctuoasa a alimentelor bogate in grasimi. Important este sa faci combinatiile potrivite de masti pentru ten uscat!
Masti pentru ten uscat din fructe
Aceste masti pentru ten uscat aduc pielii aportul de vitamine si minerale de care aceasta are nevoie. Iata cateva instructiuni de utilizare:
Cat de des folosesti mastile pentru ten uscat: in mod normal, sunt recomandate o data pe saptamana, dar, daca treci printr-o perioada de expunere intensa la soare, e nevoie sa faci acest efort de ingrijire a pielii de doua ori in acel interval.
Cum folosesti o astfel de masca: la fel ca pe oricare alta din comert – o intinzi pe fata si stai asa cam 20 de minute, incat ingredientele active sa actioneze la nivelul pielii. Clateste cu apa calduta (insista, vei vedea ca unele dintre mastile propuse de noi se lipesc de piele) si finalizeaza cu apa rece, ca sa intensifici circulatia sangvina. In mod obligatoriu, aplica ulterior o crema hidratanta.
Cand trebuie sa folosesti aceste masti pentru ten uscat: e destul deranj cu prepararea, aplicarea si curatarea acestor amestecuri de pe ten si timpul nu-ti permite sa indeplinesti aceasta etapa de ingrijire oricand. Asa ca alege sa folosesti masca de fata odata cu una de par, ca sa rezolvi deodata doua probleme de ingrijire. Atentie: foloseste masca, de preferat, cat mai repede dupa preparare! Ingredientele naturale se oxideaza in contact cu aerul.
Masti pentru ten uscat facute in casa
Iata ce masti pentru ten uscat iti propunem:
1. Banana cu iaurt gras si galbenus
Paseaza o banana coapta, pe care o amesteci cu o lingura de iaurt gras si un galbenus. Fructul revitalizeaza tenul, iaurtul curata si exfoliaza, iar galbenusul este bogat in vitamina A.
2. Avocado cu miere
Amesteca jumatate din pulpa unui fruct de avocado bine copt cu un sfert de ceasca de miere. Fructul aduce pielii acizii grasi necesari, iar mierea este hidratanta, antiseptica si cicatrizanta…
3. Maioneza de casa, zeama de lamaie si miere
Sosul alb si onctuos hraneste pielea in profunzime gratie oului si uleiului continute, iar zeama de lamaie contine vitamina C, un puternic antioxidant.

tenul ten uscat banana iaurt galbenus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005038 (s)