News Flash:

Remedii naturale bune pentru varice

27 August 2018
674 Vizualizari | 0 Comentarii
varicele

Varicele sunt o problema comuna in care venele marite apar la suprafata pielii, in special pe picioare, din cauza valvelor defectuasa ce nu mai pot regla in mod corect circulatia sangvina. Aceasta afectiune duce la dureri, oboseala, stare de anxietate, senzatia de arsura si greutate in picioare. Exista mai multi factori ce contribuie la aparitia varicelor: motive ereditare, un serviciu unde trebuie sa se stea mult in picioare, obezitatea, folosirea anticonceptionalelor, constipatia, dereglari hormonale ce au loc la pubertate, in timpul sarcinii sau la menopauza. Medicamentele si tratamentele chirurgicale pot fi foarte costisitoare, dar poti incerca si cateva tratamente naturale, facute din ingrediente pe care oricine le are in casa:

Otet de mere. Otetul de mere este un tratament grozav pentru varice. Este un produs natural ce curata si imbunatateste circulatia sangelui. Atunci cand circulatia este una corecta, greutatea si inflamarea venelor este redusa. Aplica otet de mere pe pielea afectata de varice si maseaza usor zona. Fa acest tratament in fiecare dimineata, dar si seara inainte de culcare. Acest tratament trebuie urmat timp de cateva luni pentru a reduce varicele. Adauga doua linguri de otet de mere la un pahar cu apa si amesteca bine. Bea acest amestec de doua ori pe zi timp de o luna si vei observa diferenta. Piper cayenne. Piperul cayenne este considerat un tratament miraculos pentru venele varicoase. Este o sursa bogata de vitamina C si bioflavonoids, creste circulatia sangvina si reduce durerea. Adauga o lingurita de piper cayenne intr-o cana cu apa fierbinte si amesteca bine. Bea acest amestec de trei ori pe zi, timp de 1-2 luni.

Ulei de masline. O circulatie sangvina buna este esentiala pentru tratarea varicelor. Masajul cu ulei de masline poate ajuta la o circulatie sangvina mai buna si la reducerea inflamatiilor. Amesteca o cantitate egala de ulei de masline si de vitamina E sub forma de ulei. Maseaza venele cu ulei cald timp de cateva minute, de doua ori pe zi, timp de cateva luni. Usturoi. Usturoiul ajuta la eliminarea toxinelor din sange si imbunatateste circulatia.Taie felii sase cate de usturoi si pune-i intr-un  pahar curat. Adauga sucul a trei portocale si doua linguri de ulei de masline. Lasa amestecul la marinat timp de 12 ore. Agita recipientul apoi ia cu degetele cateva picaturi din acest amestec si maseaza venele inflamate timp de 15 minute. Bandajeaza zona cu bumbac si lasa tratamentul sa actioneze peste noapte. Apoi se clateste cu apa.


varicele sangvina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006525 (s)