News Flash:

Reactii dure din lumea teatrului dupa decizia lui Arsinel de a o inlocui pe Stela Popescu

2 Decembrie 2017
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
STELA POPESCU si ALEXANDRU ARSINEL in REVISTA REVISTELOR la Sala SAVOY Copy

Decizia lui Alexandru Arsinel de a merge mai departe cu turneul din Spania dupa moartea Stelei Popescu, actrita care i-a fost partenera de scena timp de 40 de ani, a impartit in doua nu doar publicul, ci si lumea profesionistilor din teatru.

Alexandru Arsinel si actorii de pe afisul turneului din Spania pregatit cu mult imp inainte de actorii Teatrului de Revista Constantin Tanase au hotarat sa mearga mai departe si sa se prezinte in fata publicului dupa tragica moarte a Stelei Popescu. Distributia spectacolului a plecat in Spania miercuri, dupa inmormantarea Cristinei Stamate, o alta stea a revistei romanesti.

Surse bine informate au confirmat pentru Click! ca Arsinel va avea cateva cuplete cu Ana Maria Donose, pentru a compensa absenta Stelei Popescu. „Alexandru Arsinel va fi prezentator, va canta si va avea cateva monoloage. Nimeni nu o inlocuieste pe Stela Popescu, insa Arsinel va avea cateva cuplete cu tanara actrita a teatrului nostru, Ana Maria Donosa. Va avea momentele ei, insa acum va face si cateva cuplete cu maestrul Arsinel”, ne-au povestit surse din interiorul Teatrului ”Constantin Tanase”.

Oamenii obisnuiti au avut reactii impartite la aflarea vestii. Daca cei mai multi au fost de acord ca viata trebuie sa mearga inainte, iar actorii trebuie sa se duca in Spania in aminiterea Stelei Popescu si din respect pentru spectatorii de acolo, au fost si voci care au sustinut ca se impunea o amanare.

De aceeasi parere este si actorul Andreas Petrescu, sotul Augustei Lazarov, care a publicat un text emotionant pe pagina personala de Facebook.
”M-a impresionat durerea domnului Arsinel la moartea Stelei Popescu. O durere sfasietoare. Stiam ca va dura. Venea turneul din Spania, dar bineinteles ca in memoria Stelei Popescu urma sa il anuleze. Nu avea cum sa mearga acolo si sa spuna texte umoristice dupa o asemenea drama. In niciun caz textele pe care le spunea cu Stela Popescu. Era o chestiune de respect. De drag.

Stiam ca va veni anuntul prin care isi va cere scuze publicului din Spania cu promisiunea ca turneul se amana doar cateva luni. O perioada in care sa o poata plange pe cea mai mare actrita de revista pe care am avut-o vreodata. Pe partenera lui de o viata. Am fost mandru de decizia asta. Bravo! Acesta este un text fantezist. Turneul va avea loc si Ana Maria Donosa va sustine cateva scenete cu domnul Alexandru Arsinel in locul Stelei Popescu. Teatrul de Revista merge inainte. Teoretic se duce in Spania. Practic se duce dracu'”, a scris Andreas Petrescu.

Stela Popescu a murit in urma cu o saptamana la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita fara suflare in locuita proprie. In urma autopsiei s-a constatat ca Stela Popescu suferise un atac vascular cerebral masiv.


stelei popescu alexandru arsinel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011688 (s)