News Flash:

Andra, mesaj emotionant pentru toti romanii, de 1 Decembrie: „Tara mea...”

1 Decembrie 2017
971 Vizualizari | 0 Comentarii
andra

De Ziua Nationala a Romaniei, Andra a dorit sa le transmita un mesaj emotionant tuturor romanilor. Andra a publicat pe contul personal de Facebook o urare pentru toti romanii. Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, solista a purtat un fulor in culorile drapelului romanesc.
Mesajul Andrei a strans, in doar cateva minute, peste 8.000 de like-uri din partea fanilor si sute de comentarii de la romanii de pretudindeni.

„La multi ani, Romania! La multi ani, oameni frumosi, generosi, creativi! La multi ani, tara mea, locul in care visele noastre devin realitate, locul in care dezamagirile dor, insa ne fac mai puternici! La multi ani!”, a scris Andra, pe pagina ei de Facebook.
„La multi ani, draga mea romanca. Sunt mandra ca in tara asta exista oameni cu suflet mare. Tu esti unul dintre ei”, „La multi ani de ziua Romaniei, draga mea!”, „La multi ani, romancuta mea draga. Tu esti mandria naostra, un exemplu de mare valoare pentru noi. Esti foarte frumoasa, artista mea preferata!”, au fost doar cateva din mesajele primite de Andra la postarea de 1 Decembrie.

Miguel, fratele mai mic al lui Pepe, se va casatori cu aleasa inimii sale, Georgiana. Cantaretul si Raluca Pascu vor fi nasii lor.

 

Miguel pregateste nunta cu Laura Georgiana, eveniment care va avea loc in luna noiembrie. Viitorul mire a decis sa isi faca un costum pe comanda.

Pepe si Raluca sunt si nasii baietelului lui Miquel, care a venit pe lume in urma cu cateva luni.
 

Pepe (n. 20 iulie 1979, Bucuresti, Romania), pe numele adevarat Nicolae-Ionut Pascu, este un cantaret si prezentator de televiziune roman.
Ca sa-mi platesc lectiile de canto, eu am muncit pe branci. Am facut o gramada de lucruri: am filmat pe la nunti si alte petreceri private, am fost ospatar, vanzator de haine sau de cafea... Niciodata nu mi-a fost rusine ..., dupa cum spunea intr-un interviu.


miguel raluca pascu miguel p laura georgiana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011884 (s)