News Flash:

News Flash: Nu te costa aproape nimic si revii la greutatea dorita - Slabeste cu apa de ovaz Foarte putine femei cunosc acest truc - Ce se intampla daca faci baie cu ghimbir inainte de culcare…

2 Decembrie 2017
954 Vizualizari | 0 Comentarii
baie

Baia de ghimbir te ajuta sa iti cureti organismul de toxine, si nu numai. Acesta inlatura senzatia de greata ori durere in stomac si previne infertilitatea.

Baia cu ghimbir te ajuta daca ai un stil de viata nesanatos. Ghimbirul face curat in corp, eliminand toxinele si metalele grele, sustin specialistii. Atunci cand iti umpli cada cu apa calda, adauga o cana de ghimbir si una de sare marina. Trebuie sa stai cu tot corpul in cada pentru ca ghimbirul saelimine toxinele in mod eficient.
O baie cu ghimbir nu dureaza mai mult de 15 minute. Nu trebuie sa faci altceva decat sa stai in apa. Nu pleoscai foarte mult apa pentru ca vei anula efectele miraculoase ale sarii marine si ale ghimbirului. Aceasta baie se face de doua ori pe saptamana.
Baia cu ghimbir este benefica si pentru tensiunea arteriala. Aceasta planta reduce colesterolul rau din sange si calmeaza durerile provocate de artrita.

Calitatile ghimbirului sunt cunoscute de mii de ani. Medicina ayurvedica recomanda ghimbirul pentru combaterea febrei in caz de raceala, stimularea circulatiei sanguine, regenerarea celulara.
Ghimbirul are un efect antioxidant puternic asupra pielii. Baia cu ghimbir face picioarele mai fine, eliminand cosurile si denivelarile inestetice ale pielii.

Ghimbirul poate trata si gatul inflamat si rosu. Adauga praf de ghimbir intr-o cana de lapte si bea-l imediat. Acest remediu este bun si pentru raguseala si sinuzita.
Baia cu ghimbir are, pe langa proprietatile enumerate mai sus, un efect calmant mai ales dupa o zi lunga de munca.
Celulele renasc ca prin minune iar pielea se deschide la culoare, devenind proaspata si fina la atingere, spun cosmeticienii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013583 (s)