News Flash:

Mesajul Marei Banica dupa pomana de sute de mii de euro organizata de Oana Zavoranu

1 Decembrie 2017
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
mara

O tara intreaga a privit, la TV, cum Oana Zavoranu a donat tinute de sute de mii de euro. Sute de oameni s-au imbulzit ca sa o cunoasca pe vedeta si sa primeasca din partea ei o posetuta de firma, un pantalon scump, o bluzita sau o haina de blana, iar Mara Banica se numara printre cei care au asistat curiosi la pomana de mii de euro facuta de Oana Zavoranu. 
Sute de oameni s-au calcat in picioare, ieri, la pomana organizata de Oana Zavoranu. Oamenii au asteptat cu orele sa le vina randul, pentru a intra in apartamentul inchiriat de vedeta si a participa la "loteria Oana Zavoranu", iar printre cei care au ajuns primii a fost si celebra Floricica Dansatoarea care a facut show in multime. S-a inghesuit si a spus, in gura mare, ca isi doreste sa primeasca un costum de dans.  Mara Banica crede ca evenimentul organizat de Zavo a fost un succes si multi oameni au plecat fericiti acasa. Si asta nu e tot. Jurnalista promite ca ii va face cadou un costum de dans Floricicai Dansatoarea, daca nu a primit unul. 
"Zavo. Iubita si hulita. Judecata sau aparata. Nebuna sau prea sincera. Cert e ca nu trece neobservata pe niciunde. Eu, una, o iubesc. Dar asta e o poveste personala. Insa, dincolo de parelologii care pun stampile pe ce a facut ea astazi (n.r - miercuri, 29 noiembrie), eu una cred ca 1000 de romani au fost mai fericiti cu o cizma, o botina, o geanta sau un ceas. Si ma ntreb, ieftin asa, astia care o injura, cand au facut ultima oara un om strain fericit? Eu in fata bucuriei altora, ma topesc. Ps: daca Floricica Dansatoarea n-a primit costum de dans, ii aduc eu luni, numai sa zambeasca si sa-mi spuna daca poarta L, XL sau XXL. Si vorbesc serios!", este mesajul publicat de Mara Banica pe Facebook.
 


oana zavoranu mara banica zavoranu floricica dansatoarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012724 (s)