News Flash:

Reactia lui Mihai Tudose dupa cresterea Robor

30 Septembrie 2017
884 Vizualizari | 0 Comentarii
07 mihai tudose nd 465x390
Premierul Mihai Tudose a declarat vineri, referindu-se la cresterea nivelului indicelui Robor, ca probabil "colegii" de la BNR au fost putin plecati de acasa, pentru ca era rolul bancii nationale sa intervina, relateaza News.ro. "Macar sa stim: mai e Banca Nationala a Romaniei sau e o structura de zei care se ocupa de propria lor existenta, foarte buna de altfel", a afirmat premierul.


"Cred ca colegii nostri, ai romanilor sau care ar fi trebuit sa fie colegii romanilor, de la BNR au fost putin plecati de acasa, fiindca asta era rolul BNR - sa nu lase sa creasca si sa nu lase niste actori sa se joace pe aceasta tema", a afirmat premierul.


Intrebat daca ar trebui sa intervina BNR, Mihai Tudose a replicat: "Pai asta face BNR, nu se joaca la modul pozitiv pe aceasta piata?".


El a spus ca nu a discutat cu guvernatorul Mugur Isarescu, dar ca este posibil sa aiba o discutie cu acesta saptamana viitoare.

"Nu am avut o discutie cu guvernatorul si s-ar putea sa am o discutie saptamana viitoare, pentru ca chiar vreau sa il intreb pe guvernator daca domnul Vasilescu chiar reprezinta BNR cand iese cu declaratii. Daca vorbeste in nume propriu, e problema domniei lui, dar sa-si puna tricou pe care sa scrie privat. Daca iese in tricou cu BNR, avem alta discutie. Dar macar sa stim: mai e Banca Nationala a Romaniei sau e o structura de zei care se ocupa de propria lor existenta, foarte buna de altfel", a mai declarat premierul.

robor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005929 (s)