News Flash:

Inspectia Judiciara s-a sesizat dupa ce Ana Maria Patru i-a acuzat pe procurorii DNA ca i-au sunat copilul la scoala pentru a o chema la audieri

29 Septembrie 2017
903 Vizualizari | 0 Comentarii
ana maria patru
Inspectia Judiciara (IJ) s-a sesizat din oficiu dupa ce fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Patru, a declarat ca reprezentantii DNA Ploiesti i-au sunat copilul pentru a o cita sa se prezinte la audieri.
Purtatorul de cuvant al Inspectiei Judiciare, Alin Alexandru, a precizat, vineri, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu dupa declaratiile Anei Maria Patru, despre maniera in care a fost citata sa se prezinte la audieri la DNA Ploiesti.
„Doamna Socol, domnul Onea (Lucian Onea, seful DNA Ploiesti - n.r.), inca vreo 2-3 cand isi aduce doamna Socol camarila si face niste denunturi si s-au gandit ei asa frumos ieri sa imi sune copilul la scoala si sa ii spuna ca trebuie sa vin in calitate de suspect la dumnealor astazi", a declarat, miercuri, la intrarea in DNA Ploiesti, Ana Maria Patru.
Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente (AEP) a fost pusa sub control judiciar, miercuri, de procurorii DNA Ploiesti. Aceasta a mai spus ca totul i se trage de la un denunt pe care a fost pusa sa-l faca si a refuzat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005879 (s)