News Flash:

Reactia lui Budescu dupa ce a marcat doua goluri in poarta Kazahstanului

6 Octombrie 2017
922 Vizualizari | 0 Comentarii
budescu blogsport
Fotbalistul echipei nationale a Romaniei, Constantin Budescu, a declarat, joi seara, dupa victoria cu selectionata Kazahstanului, ca se bucura pentru cele doua goluri marcate si spera sa fie convocat in continuare pentru ca vrea sa ajute prima reprezentativa sa obtina rezultate bune. 
"Ma bucur ca am reusit sa marchez si ca am castigat. Eu de fiecare daca cand voi fi chemat la nationala voi veni cu placere. Sper sa vin in continuare si sa ajut echipa nationala sa obtina rezultate bune. Eu nu am avut nimic de demonstrat in acest meci. Eu nu joc sa demonstrez nimanui nimic", a spus el. 
Intrebat cum vede viitorul lui Cosmin Contra la nationala, Budescu a raspuns: "Este devreme sa vorbim. A fost doar un singur meci. Vom vedea pe viitor ce se va intampla. Cu siguranta a venit cu un plus, este alaturi de noi. Ne-a ajutat foarte mult la acest meci. Speram sa ne ajutam reciproc in continuare. Se simte ca a fost jucator de nationala. Stie ce inseamna nationala. Suntem la inceput, dar usor-usor o sa ne cunoastem mai bine si o sa legam mai mult relatiile de joc. Speram sa jucam din ce in ce mai bine". 
Echipa nationala de fotbal a Romaniei a invins formatia Kazahstanului cu scorul de 3-1 (2-0), joi seara, pe stadionul ''Ilie Oana'' din Ploiesti, in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, la meciul de debut al lui Cosmin Contra ca selectioner al echipei Romaniei. 
Duminica, 8 octombrie, de la ora 19,00, pe stadionul Parken din Copenhaga, Romania, care nu mai are nicio sansa de calificare, va intalni reprezentativa Danemarcei, in ultimul sau meci din cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018. 
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005719 (s)