News Flash:

Ion Tiriac este dispus sa cumpere arenele BNR, dar pune conditii: "Platesc si de 10 ori pretul, dar vreau sa construiti un bazin olimpic si un patinoar olimpic!"

5 Octombrie 2017
866 Vizualizari | 0 Comentarii
ion tiriac
Fostul tenismen Ion Tiriac a declarat, miercuri, la Comisia economica din Senat, ca este dispus sa plateasca de cateva ori pretul Arenelor BNR, cu conditia ca statul roman sa mai construiasca un bazin olimpic si patinoar olimpic destinate copiilor care vor sa faca sport.
”Multumesc mult pentru ca va pierdeti vremea, pentru ca nu prea ne-a ascultat nimeni in ultimii 20 de ani (...) Istoria e foarte scurta. Noi consideram ca ne apartine oarecum si noua aceasta baza (Arenele BNR – n.r.), care ne-a fost luata fara niciun fel de noima, fara niciun fel de drept. Uitati, va rog frumos sa considerati o oferta publica. Eu ii fac o oferta guvernatorului o oferta si ii platesc doua ori, de patru ori, de 10 ori. Si nici macar nu imi trebuie mie, ca nu o duc la Monte Carlo. O las aici, o puneti intr-o fundatie si pe langa ce e acum, mai faceti si bazin olimpic si patinoar olimpic”, a spus in Comisia economica din Senat Ion Tiriac.
El a mai spus ca cele 17 hectare de la Arenele BNR sunt dedicate sportului.
”Sa nu ajunga ce a ajuns BTT-ul. Ar fi pacat. Iar, pe de alta parte, zau, cei de la banca nu au ce sa faca cu ea. Au facut un hotelas acolo, cu zece camere, e ceva construit acolo. Nu consider ca dumnealor au facut ceva rau, dar de ce l-au luat, nu ma intrebati pe mine. O banca nationala este facuta sa aiba grija de bancile din tara aia, de sistemul financiar, de EURIBOR, de ROBOR, dar nu de copii care se duc sau nu se mai duc sa joace tenis”, a adaugat fostul tenisman.
Potrivit spuselor lui Ion Tiriac, guvernatorul BNR ar fi evaluat baza la 35 de milioane de euro. Mediafax.ro

arenelor bnr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006040 (s)