News Flash:

Cosmin Contra a debutat cu dreptul pe banca echipei nationale: Romania - Kazahstan 3-1. Budescu cu o dubla si Keseru i-au facut debutul fericit lui Contra

6 Octombrie 2017
852 Vizualizari | 0 Comentarii
contra
Naționala de fotbal a României a învins formația Kazahstanului cu scorul de 3-1 (2-0), joi seara, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018, la meciul de debut al lui Cosmin Contra ca selecționer al echipei României.
Tricolorii au făcut un meci destul de bun și s-au impus prin golurile marcate de Constantin Budescu (33, 38 — penalty) și Claudiu Keșeru (73), respectiv Baurijan Turisbek (82).România s-a impus meritat, însă putea câștiga și mai clar acest meci, pe care l-a încheiat cu un jucător accidentat (Pintilii), trei cartonașe galbene (Benzar și Chipciu vor fi suspendați pentru meciul cu Danemarca) și cu un debut, al lui Alex Ioniță (Astra). 
România, care va terminat pe locul 4 în clasamentul grupei, indiferent de celelalte rezultate, va juca duminică la Copenhaga, cu Danemarca, în ultimul său meci din această campanie, soldată cu ratarea calificării la Mondialul de anul viitor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004623 (s)