News Flash:

Sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști, la sfârșit de săptămână

Razie, în weekend, în cluburile de noapte din Timiș

30 Ianuarie 2024
90 Vizualizari | 0 Comentarii

În cursul weekendului trecut, cluburile de noapte din Timiș au fost supuse unei acțiuni de control, iar toate unitățile inspectate au primit amenzi. Polițiștii de la Criminalitate Economică au descoperit că cinci operatori economici nu au întocmit documente justificative pentru retragerea de numerar din unitățile de vânzare, prezentând un plus monetar în casele de marcat. Amenzile aplicate au totalizat 35.000 de lei. În total, au fost verificate 17 localuri în cadrul acestei acțiuni.

„La toate cele 17 societăți comerciale au fost constate deficiențe cu privire la modul de asigurare cu pază a bunurilor cât și cu privire la nefectuarea unei analize de risc la securitatea fizică, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 80.000 de lei conform HG 301/2012 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor”, a declarat IPJ Timiș.

Polițiștii au efectuat inspecții în diverse cluburi de noapte și săli de jocuri de noroc din localitățile Deta, Liebling, Jebel, Ghilad, Banloc, Livezile, Moravița, Giera, Denta, Voiteg și Tormac.

Galerie Foto

RAZIE_POLITIE_2_620x400-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006080 (s)