News Flash:

RAZBOIUL Ponta - Antonescu: "In ultima perioada Antonescu este tot un fel de Basescu, este foarte conflictual"

19 Decembrie 2013
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la RTV, că în ultima perioadă liderul PNL Crin Antonescu este "tot un fel de Băsescu", în sensul că este conflictual şi se ceartă şi cu aliaţii şi cu adversarii, implicându-se în războaie care nu ţin de un candidat la prezidenţiale. Pe de altă parte, Ponta a spus că în USL a fost, în ultimele zile, o criză, care însă a fost la acest moment depăşită.

"Anul viitor pe această vreme domnul Băsescu îşi termină mandatul. E important ca viitorul preşedinte să fie exact opusul lui Traian Băsescu. În ultima perioadă domnul Antonescu e tot un fel de Traian Băsescu. E foarte conflictual, se ceartă şi cu aliaţi şi cu adversari, se implică în războaie care nu sunt treaba candidatului la prezidţiale, cine e acolo, dincolo", a mai spus Ponta la România TV.

Întrebat dacă USL se va rupe, Ponta a răspuns că PSD nu îşi doreşte acest lucru. "Totul depinde nu de PNL, ci de domnul Antonescu", a mai spus Ponta, precizând că liberalul ar trebui să fie "mai calm, mai ponderat, mai dornic de dialog, aşa cum ar trebui să fie preşedintele României".

 Întrebat dacă PSD şi PNL vor candida împreună la europarlamentare, Ponta a spus că Antonescu a afirmat că nu mai are încredere în PSD.

"PSD va avea momentul 25 mai să-şi verifice potenţialul electoral", a spus Ponta.

El a mai spus că îşi doreşte să rămână prim-ministru până în 2016.

Întrebat dacă ar candida la prezidenţiale dacă PSD i-ar cere, Ponta a spus: "Partidul nu poate să-mi ceară ceva ce nu are sens politic. Partidul a decis să mă spijine pentru funcţia de prim-ministru".

În ceea ce priveşte acuzaţiile pe care i le-a adus Antonescu, referitoare la faptul că a pierdut controlul PSD şi că el l-a îmbărbătat, Ponta a replicat: "Dacă nu are încredere, nu-i place de PSD, pe 25 mai, fără să fim duşmani, vom fi adversari politici".

"E foarte greu să faci liste comune ( la PE, n.r.), dacă domnul Antonescu chiar are o părere aşa proastă despre PSD", a adăugat Ponta. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006479 (s)