News Flash:

Raspunsul uimitor al ministrului Ioana Bran la intrebarea legata de diurna de 25 de lei a sportivilor romani: Au nevoie de o dieta, in functie de ce spune medicul

2 August 2018
578 Vizualizari | 0 Comentarii
bran

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran (31 de ani) si-a prezentat miercuri raportul de activitate pentru primele sase luni de la preluarea mandatului. La sesiunea de Q&A de la final, Ioana Bran a fost intrebata ce poate manca un sportiv roman cu o diurna de 25 de lei pe zi. Suma pe care o primesc sportivii de la canoe in deplasari. Ministrul a fost pus in dificultate de intrebarea reporterului, iar dupa o pauza de cateva secunde s-a incumetat sa raspunda.
"Poate ca nu reusesti de acesti 25 de lei sa iti iei cea mai buna hrana. Un oficial al statului roman, cand pleaca in delegatie, primeste 17 lei diurna. Un sportiv este indrumat de un medic, un nutritionist pentru a-si face mesele in asa fel incat sa aiba ce ii trebuie si organismul sa nu aiba lispuri. Eu nu spun ca situatia e usoara, ci ca au nevoie de o dieta, in functie de ce spune medicul. Din ce stiu, ei trebuie sa se pastreze la o anumita greutate, nu au voie sa oscileze. Pentru ca altfel risca sa dezechilibreze putin si modul cum s-a obisnuit pe partea de antrenament", a spus Ioana Bran.

Ioana Bran a mai fost intrebata si daca este adevarat ca in liceu era scutita de la ora de sport, asa cum ar fi sustinut fostii ei colegi. Ministrul a negat aceasta informatie: "Nu am fost scutita de la sport (...) Am desfasurat in trecut mai multe activitati sportive, precum karate sau dansuri sportive. Acum desigur, mai am timp de sport doar noaptea".
 


ioana bran ministrul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004599 (s)