News Flash:

RAPORTUL despre interventia Jandarmeriei din 10 august, trimis la Parlament. Carmen Dan, despre acuzatiile lui Firea: Voi clarifica

3 Septembrie 2018
673 Vizualizari | 0 Comentarii
download 4

Carmen Dan a declarat ca va raspunde acuzatiilor Gabrielei Firea la Comisia de aparare din Senat ce va avea loc marti, subliniind ca toate aceste precizari trebuie facute intr-un cadru institutional. Dan a mai spus ca raportul clasificat privind protestele va ajunge, luni, la Comisia de aparare.
„Astfel de raspunsuri nu se pot da pe scarile Ministerului. Asa ca va rog sa aveti rabdare si sa asteptati. Voi clarifica tot ceea ce este de clarificat intr-un cadru institutional, asa cum este normal. Un astfel de cadru poate fi maine la Comisia de aparare din Senat, unde sunt invitata incepand cu ora 14:30. Va asigur sa acolo avem toate disponibilitatea sa raspundem tuturor intrebarilor. (....) Referitor la Comisia de aparare, la acel cadru, mai fac o precizare. Astazi va ajunge la cele doua comisii raportul clasificat, despre care am vorbit. Imediat dupa prezenta noastra in comisia de aparare de la Camera Deputatilor, Parchetul militar a solicitat acest raport, pe care, evident, l-am pus la dispozitie. Referitor la celelalte teme, vom raspunde maine. Nu-si au sensul a fi lamurite pe scarile ministertului. Temele politice le-am lamurit in Cex”, a spus ministrul de Interne, Carmen Dan, la intrarea in institutie.

Precizarile vin dupa ce primarul general Gabriela Firea spune ca ministrul de Interne Carmen Dan a venit pregatita in sedinta CEx PSD cu hartii care reprezentau discutii private pe WhatsApp, dupa ce in urma cu un an a recunoscut ca are discutii, de pe aceeasi aplicatie, ale unui senator si ca sunt usor de interceptat.

"Doamna ministru a scos dintr-un dosar, desi nu cred ca avea de unde sa stie ce voi spune eu, decat daca imi urmareste corespondenta, probabil, a scos niste foi ca sunt xeroxuri convorbiri private dintre doamna prefect si un secretar de stat. Am intrebat <<Doamna ministru, ne spionati? Ne urmariti? Ne controlati mesajele, WhatsApp-urile?>> A intors atunci discutia si a spus ca domnul secretar de stat i-a pus la dispozitie. I-am spus ca <<dumneavostra mi-ati spus acum un an sa am grija ce transmit pe WhatsApp pentru ca dumneavoastra aveti whatsapp-urile unui senator din Bucuresti si sa fiu precauta si atenta>>. daca la acest nivel am ajuns. Noi ne luptam cu statul paralel, dar parte din statul paralel e pe langa noi, cu o doamna ministru de Interne care vine la Comitetul Executiv pregatita in apararea sa cu niste mesaje private", a declarat Gabriela Firea, la Romania TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006052 (s)