News Flash:

Cine va fi propus la conducerea DNA? Noii candidati sustin incepand de astazi INTERVIURILE

3 Septembrie 2018
727 Vizualizari | 1 Comentarii
dna3

Cei sase candidati pentru functia de procuror-sef al DNA vor sustine, luni si marti, la orele 11:00, respectiv 8:30, interviurile in fata comisiei prezidate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.
Procurorii Paula Tanase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Sorin Armeanu, Adina Florea si Andrei Bodean intrunesc conditiile legale, ei fiind declarati admisi pentru participarea la concursul pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA, arata Ministerul Justitiei.

„Candidatii declarati admisi vor sustine un interviu la sediul Ministerului Justitiei din Bucuresti, Str. Apolodor nr. 17, sector 5, dupa cum urmeaza: in data de 03 septembrie 2018, incepand cu ora 11.00, primii 3 candidati declarati admisi; in data de 04 septembrie 2018, incepand cu ora 08.30, urmatorii 3 candidati declarati admisi”, se arata pe site-ul institutiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, in urma cu cateva zile, in privinta celor sase candidati la sefia DNA, ca ii cunoaste pe unii dintre ei, subliniind ca le stie si atitudinile etice si morale.


„Ii stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale, poate le cunosc si atitudinile etice, morale. Suntem in perioada in care studiem dosarele, studiem programele manageriale, ii vom astepta la interviu, ii vom evalua si apoi dam rezultatul”, a spus ministrul Tudorel Toader.

Procurorul Gabriela Scutea a fost, intre noiembrie 2006 - mai 2013, adjunct al Procurorului General, care era atunci Laura Codruta Kovesi, si era responsabila pentru activitatea Sectiei judiciare, activitatea de resurse umane si documentare, ordonator principal de credite (delegat), implementarea programelor cu finantare externa, precum si audit. Ulterior, intre mai - august 2013, a fost numita consilier al Procurorului General de atunci, respectiv Tiberiu Nitu. In ianuarie 2016, in perioada scandalului privind OUG 13, Gabriela Scutea detinea functia de secretar de stat in Ministerul Justitiei. Ea si-a inceput activitatea in 1995 ca procuror stagiar la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov si apoi Parchetul de pe langa Judecatoria Rupea.

Alt procuror care vrea functia de sef al DNA este Nicolae Lupulescu are grad de generalul-maior

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004842 (s)