News Flash:

Prima reactie a lui Carmen Dan, dupa ce Firea i-a cerut demisia

2 Septembrie 2018
717 Vizualizari | 0 Comentarii
download 2

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata, la Neptun, dupa sedinta CEx PSD in care Gabriela Firea i-a cerut demisia, ca situatia a fost transata prin vot de membrii PSD si ca poate colabora fara probleme cu Primaria Capitalei, fiind vorba despre institutie si nu de persoane.
"Situatia s-a transat in Comitetul Executiv, prin vot. Este important ce s-a discutat in Cex, eu pot lucra cu Primaria Capitalei. Aici nu vorbim de persoane, ci despre institutii", a declarat Carmen Dan, la Neptun.

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a cerut sambata demisia ministrului Carmen Dan pentru modul in care a gestionat situatia din timpul protestelor din 10 august, dar liderii social democrati au dat un vot negativ.

”Doamna ministru nu a raspuns celor afirmate de mine deloc. A venit cu niste xeroxuri insemnand mesaje pe SMS, pe Whatsapp intre dna prefect si un secretar de stat. Am intrebat-o pe fata daca ne spioneaza, daca ne asculta convorbirile, daca stie ce vorbim pe mesaje. Nu mi se pare normal intr-un comitet executiv sa vii ca argumentatie cu tot felul de aspecte derizorii, aspecte personale, mesaje printate de pe Whatsapp, niste discutii personale intre prefect si un domn din MAI, legat de proteste, de actiuni”, a spus Gabriela Firea.
Aceasta a mai acuzat ca ministrul a vrut sa arate ca toata responsabilitatea pentru evenimentele din 10 august este a prefectului Capitalei, o persoana apropiata primarului general.

Mediafax


neptun gabriela firea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008406 (s)