News Flash:

BREAKING NEWS: Liviu Dragnea nu va candida la alegerile prezidentiale

1 Septembrie 2018
765 Vizualizari | 1 Comentarii
7470026 mediafax foto alexandru dobre

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, sâmbătă, în şedinţa CExN, care se desfăşoară la Neptun, că nu va candida la alegerile prezidenţiale, au declarat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

”Liviu Dragnea ne-a anunţat că nu va candida la alegerile prezidenţiale, care vor avea loc în 2019”, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţa CExN al PSD.

Mai mult, Liviu Dragnea a spus sâmbătă, în şedinţa CEx de la Neptun, că varianta câştigătoare la prezidenţiale este un candidat unic PSD-ALDE, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Liviu Dragnea a anunţat că nu va fi candidat la prezidenţiale.

La ieşirea din şedinţa CExN, Firea a anunţat că Liviu Dragnea a vorbit despre Tăriceanu ca şi candidat comun PSD-ALDE la preşedinţie

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a precizat că preşedintele PSD Liviu Dranea a anunţat în şedinţa CEx că nu va candida la prezidenţiale şi a spus că există posibilitatea candidatului comun, în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE, dar puţini au aplaudat în şedinţă.

Anterior şedinţei de la Neptun, Niculae Bădălău a vorbit despre posibila susţinere a lui Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE.

”În momentul actual suntem într-o alianţă şi nu e exclus ca dl. Tăriceanu să fie candidatul nostru, urmând în continuare ca partidul nostru să aibă premierul. Eu vreau să spun că dl. Tăriceanu e un om cu viziune, un om echilibrat şi ar fi extrem de bun pentru preşedinţia României”, a declarat Niculae Bădălău.

Vicepreşedinte PSD despre candidatul unic PSD-ALDE la prezidenţiale: Nu s-a stabilit nimic

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a declarat, sâmbătă, că în şedinţa CExN nu s-a luat o decizie în privinţa candidaturii unice, PSD şi ALDE, la alegerile prezidenţiale, el precizând că le-a cerut colegilor săi ”corectitudine şi cinste”.

”Nu am stabilit nimic”, a declarat pentru MEDIAFAX vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă, întrebat dacă s-a stabilit dacă PSD şi ALDE vor avea candidat comun la alegerile prezidenţiale.

El a mai spus că le-a cerut colegilor săi ”corectitudine şi cinste”.

”Eu sper să ne normalizăm. Să fim cinstiţi şi corecţi unii cu alţii - asta am spus înăuntru şi în asta cred.. Fără corectitudine şi cinste, unii cu alţii şi în afară nu o să ajungem nicăieri”, a afirmat Negoiţă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006172 (s)