News Flash:

Radu Moraru lanseaza o noua serie de acuzatii extrem de dure: "Are dosar greu la DNA!"

1 Noiembrie 2016
1732 Vizualizari | 0 Comentarii
radu moraru
Jurnalistul Radu Moraru lanseaza o noua serie de acuzatii extrem de dure, dar face si dezvaluiri incendiare. Cel supranumit 'Nasul' i-a luat in colimator atat pe presedintele Klaus Iohannis, cat si pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Moraru sustine ca Lazar ar fi implicat intr-un dosar aflat pe masa celor de la DNA.

"Peste toti procurorii din Romania exista un Sef. De el depind, direct sau indirect, toate dosarele aflate in lucru. Daca toti procurorii din Romania stiu ca SEFUL este santajat si santajabil, dar inca este in functie, atunci munca lor este puternic afectata! Toti greii Statului Roman Mafiot TAC!

Poate ca acesta a fost si mesajul Presedintelui Iohannis cind s-a asezat la „Masa Tacerii” a lui Brancusi, vineri (la citeva minute dupa ce s-a aflat!) : „Stati linistiti, cit timp mie si Primei Doamne ne e bine, voi tacea ca mutu’ !” Da Mister Prezident, dar Romaniei nu ii e bine cu un asemenea SANTAJ ! Ei bine, Seful tuturor procurorilor din Romania are un Dosar greu chiar la DNA Bucuresti !", a spus Moraru.

procurorii dosarele seful santajat santajabil iohannis masa tacerii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005475 (s)