News Flash:

Proteste la Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Galaţi si Sibiu fata de deciziile Guvernului privind legile justitiei

1 Februarie 2017
1591 Vizualizari | 0 Comentarii
miting timisoara 12
Peste 2.000 de persoane s-au adunat în centrul Timişoarei, protestând faţă de deciziile Guvernului privind legile Justiţiei, între ei şi studenţi ai facultăţilor din oraş, iar la Iaşi sunt peste 4.000 de oameni în stradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Proteste la Timişoara

Studenţi din Timişoara au pornit de la Complexul Studenţesc spre centrul oraşului, scandând „6-6! Vin studenţii!”, iar în Piaţa Victoriei s-au întâlnit cu ceilalţi protestatari, la ora transmiterii acestei ştiri fiind peste 2.000 de oameni care protestează.

Studenţii au strigat „6-6! Vin studenţii”, „Transportul ni l-aţi dat, dar nu ne-aţi cumpărat” sau „Să vă fie frică, studenţii se ridică”.

 
Peste 4.000 de oameni protestează, la Iaşi 

La Iaşi, peste 4.000 de oameni protestează, miercuri, în Piaţa Unirii faţă de ordonanţa privind modificarea codurilor penale şi faţă de proiectul legii graţierii, în stradă fiind aşteptate peste 5.000 de persoane.

Oamenii au venit în Piaţa Unirii cu pancarte pe care au scris mesaje antiguvernamentale.

Ieşenii strigă „Dă-te, Dragnea, la o parte, aşteptăm să scrii o carte”, „Hoţii” sau „În democraţie, hoţii stau la puşcărie”.

La Iaşi, oamenii s-au mobilizat pe site-urile de socializare, unde şi-au anunţat prezenţa peste 5.000 de persoane.

Proteste la Braşov 

La Cluj Napoca, peste 200 de persoane s-au adunat în Piaţa Unirii

La Cluj Napoca, peste 200 de persoane s-au adunat în Piaţa Unirii, deşi protestul începe la ora 19.

Oamenii au venit la protest cu steaguri tricolore şi cu pancarte pe care scrie „Înaltă Trădare”, „Ciordache”, „Duminică vin la Bucureşti”, „Jos Guvernul” sau „Am adormit în democraţie, m-am trezit în dictatură”.

La Sibiu, peste 100 de persoane s-au adunat în Piaţa Mare

La Sibiu, peste 100 de persoane s-au adunat în Piaţa Mare a oraşului, pentru a protesta, manifestarea fiind una avizată de Primărie pentru intervalul orar 17-23.

Protestatarii au venit cu steaguri tricolore şi cu pancarte cu mesaje împotriva Guvernului, anunţând că vor pleca în marş la ora 19 pe traseul avizat, care cuprinde mai multe străzi şi bulevarde din Sibiu.

În drumul lor, protestarii trec şi pe strada Bâlea, unde este domiciliul preşedintelui Klaus Iohannis.

Peste 500 de oameni protestează la Galaţi faţă de decizia Guvernului privind legile din Justiţie

Peste 500 de oameni protestează miercuri seara la Galaţi faţă de decizia Guvernului privind legile din Justiţie, oamenii scandând împotriva Executivului. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007031 (s)