News Flash:

Iohannis, dupa intalnirea cu Ciorbea: "Avocatul Poporului are instrumentele de a ataca OUG privind Codurile penale"

1 Februarie 2017
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis3
Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca Avocatul Poporului are, in opinia sa, si instrumentele si oportunitatea de a ataca OUG privind Codurile penale.
"Am decis sa fac o vizita Avocatului Poporului avand in vedere ca este, asa cum spune denumirea, Avocatul Poporului, iar poporul este foarte suparat pe aceasta situatie. Dupa parerea mea, Avocatul Poporului are si instrumentele si oportunitatea de a ataca aceasta Ordonanta de Urgenta care modifica aseara Codul penal si Codul de procedura penala. Pentru a vedea ce se poate face am venit personal ca sa discut cu Avocatul Poporului, domnul Ciorbea", a spus Iohannis, inainte de intalnirea cu Avocatul Poporului, scrie Agerpres.
Presedintele Iohannis a fost intampinat de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea.
Seful statului a participat miercuri si la sedinta CSM.
Presedintele Iohannis merge la Avocatul Poporului
Presedintele Klaus Iohannis merge, miercuri, la ora 12,00, la Avocatul Poporului, potrivit unor surse oficiale.
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri la sedinta CSM ca se gandeste sa ii faca o vizita Avocatului Poporului, pentru a-i transmite ca se asteapta de la acesta la o luare de pozitie in legatura cu deciziile Guvernului privind modificarea legislatiei penale.
"Ma gandesc sa-i fac o vizita astazi (n.r. — miercuri). Nu l-am vazut de mult, nu imi este dor de el, dar cred ca trebuie sa-i transmit personal ca asteptam cu totii o luare de pozitie", a spus seful statului, la sedinta CSM.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004475 (s)