News Flash:

Protest al Cartelului Alfa in fata sediului Guvernului

2 Octombrie 2013
1346 Vizualizari | 0 Comentarii

Aproximativ 120 de membri ai CNS 'Cartel Alfa' protesteaza, miercuri, în fata sediului Guvernului din Piata Victoriei, cerand în principal schimbarea legislatiei muncii.

'La protestul de astazi (miercuri - n.r.) participa sindicalisti de la Federatia Mecanicilor de Locomotiva, precum si din administratia publica, de la Loteria Romana. Oamenii doresc în principal modificarea legislatiei muncii si acordarea masurilor de protectie sociala pentru salariatii care îsi pierd locurile de munca. Prin aceasta actiune revendicativa cerem autoritatilor revenirea la un dialog social constructiv între sindicate, patronate si Guvern. Daca, însa, în perioada urmatoare vor exista derapaje grave în ceea ce priveste situatia economica a salariatilor, e posibil sa ajungem sa solicitam si caderea Guvernului', a declarat Bogdan Hossu, presedintele CNS 'Cartel Alfa'.

O delegatie a protestatarilor s-a deplasat deja la registratura Guvernului, pentru a depune o lista cu principalele revendicari ale CNS 'Cartel Alfa'.

Potrivit aprobarii primite de la Primaria Capitalei, protestul urmeaza sa se încheie la ora 15.00.

Bogdan Hosu anunta luni, într-o conferinta de presa, ca aproximativ 150 de membri ai CNS Cartel Alfa vor protesta saptamanal în fata sediului Guvernului din Piata Victoriei, în paralel urmand sa fie organizate zilnic actiuni de protest în toata tara, respectiv în cate doua judete pentru fiecare zi lucratoare.

'Noi am fixat calendarul de proteste pana în luna decembrie 2013, însa este posibil ca actiunile revendicative sa continue si dupa aceasta data daca Guvernul nu va gasi solutii pentru problemele noastre', a precizat, luni, Bogdan Hossu.

Acesta a mentionat ca, în cazul protestelor din Bucuresti, momentul efectiv al actiunilor revendicative va fi fixat astfel încat sa acopere, ca interval de timp, intrarea sau iesirea membrilor Executivului la sau de la sedinta de Guvern. AGERPRES


cns
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005214 (s)