News Flash:

De la erou la dusman cu un singur tweet: Elon Musk propune o rezolvare a conflictului din Ucraina si starneste revolta la Kiev

4 Octombrie 2022
353 Vizualizari | 0 Comentarii
Elon Musk

Miliardarul american din domeniul tehnologiei Elon Musk a atras luni mania publica a inaltilor oficiali ucraineni, dupa ce directorul general al Tesla a postat pe Twitter ceea ce a afirmat ca este cel mai probabil rezultat al invaziei brutale a Rusiei in Ucraina.

"Du-te dracului este raspunsul meu foarte diplomatic pentru tine", a scris ambasadorul Ucrainei in Germania, Andrei Melnik, ca raspuns la tweetul lui Musk. "Singurul rezultat este ca acum niciun ucrainean nu va mai cumpara NICIODATA rahatul tau de Tesla. Asa ca mult noroc pentru tine".

Musk a postat pe Twitter un sondaj de opinie pentru a masura sprijinul pentru ceea ce el sustinea ca este un rezultat probabil al conflictului de sapte luni. Mai exact:

1. Teritoriul ucrainean Crimeea, pe care Rusia l-a anexat cu forta in 2014, sa fie cedat definitiv Rusiei si sa i se garanteze o aprovizionare permanenta cu apa.

2. Ca cele patru regiuni din estul Ucrainei, unde Rusia a organizat referendumuri false luna trecuta inainte de a anexa ilegal teritoriul, sa fie supuse unor noi referendumuri, de data aceasta organizate de Natiunile Unite.

3. Ca Ucraina sa fie fortata sa ramana "neutra", realizand obiectivul pe termen lung al Kremlinului de a impiedica Ucraina sa adere la alianta defensiva NATO.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004841 (s)