News Flash:

Proiect important castigat de Universitatea de vest

20 Februarie 2014
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
Universitatea de Vest din Timișoara s-a clasat pe primul loc în cadrul unui concurs de proiecte pe Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Este vorba despre  proiectul intitulat “Studenții de azi, profesioniștii de maine”.
“Și de această dată, Universitatea de Vest din Timișoara își respectă blazonul de Universitate de top clasandu-se pe primul loc în cadrul competiției de proiecte. Ne-am propus să lucrăm în permanență la îmbunătățirea gradului de integrare pe piața muncii a absolvenților Universității, aceasta fiind una dintre prioritățile noastre. Ne dorim ca absolvenții să-și găsească un loc de muncă rapid și, foarte important, în domeniul în care au studiat”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.
Potrivit reprezentanților instituției, proiectul are un buget estimat la peste 20 milioane de lei și va fi implementat în parteneriat cu universitățile din București, Oradea, Sibiu, Iași și Tg Jiu.
Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea inserției pe piața muncii pentru 5000 de studenți prin programe de consiliere și orientare profesională.
Beneficiarii proiectului sunt 800 de studenți de la cele cinci universități din țară.  Proiectul va demara după semnarea contractului de finanțare, succesivă perioadei de depunere și soluționare a contestațiilor. Pentrutimisoara.ro

marilen pirtea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027808 (s)