News Flash:

BOMBA! A fost gasit Elodia! Cioaca TREMURA

19 Februarie 2014
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Ghiroghiu susţine că este clarvăzătoare şi că ştie unde se află trupul neînsufleţit al Elodiei. Surpriză neplăcută pentru poliţistul Cioacă la câteva zile de la ieşirea din închisoare: o clarvăzătoare a anunţat, la emisiunea „Dincolo de Poveştiri” că ştie unde se află avocata dispărută, deschizând iar seria speculaţiilor legate de acest subiect.

„Văd o curte mare. În curtea aia mare, era la ţară undeva, era o casă bătrânească, o casă mică sub formă de L, văruită cu alb. (...) Peste tot în curte, pe trotuar era uscat , numai la colţul de la casă, aşa unde mi-a arătat mâna din pom, era dublat peretele şi era ridicat. Trupul Elodiei este exact în acel zid. (...) Sufletul Elodiei strigă, vrea să fie înmormântată creştineşte”, a spus ea.

Ghiroghiu a oferit apoi şi mai multe detalii: „Toată lumea şi-a dat cu părerea că e plecată, că e omorâtă, că e prin pădure. Nu! Eu pot să afirm cu mâna pe inimă că trupul Elodiei este zidit în acea casă. Capul Elodiei este undeva într-o pivniţă”.

Femeia susţine că a văzut chiar şi atentatele de la World Trade Center din Statele Unite şi moartea Papei Ioan Paul II. Gandul.info


maria ghiroghiu elodiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0916 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031305 (s)