News Flash:

BATAIE DE JOC CRIMINALA! Un pod abia reconstruit in judetul Hunedoara s-a rupt de la jumatate. Doua masini au ramas suspendate

19 Februarie 2014
989 Vizualizari | 0 Comentarii
Un pod din beton, lung de aproape două sute de metri, construit în anii '70 peste raul Strei din judeţul Hunedoara, s-a rupt, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce un pilon de susţinere a cedat, iar două autoturisme au rămas suspendate, fără să fie înregistrate victime. Potrivit şefului Detaşamentului de Pompieri Hunedoara al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Iancu de Hunedoara", căpitan Ovidiu Oprean, podul peste raul Strei, care leagă comuna Bretea Romană de E66, s-a rupt de la jumătate, după ce un pilon a cedat, iar două autoturisme care se aflau pe acesta au rămas suspendate, fiind recuperate de pompieri.
Conform sursei citate, autoturismele au rămas suspendate pe porţiunea prăbuşită a podului, însă pasagerii din acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Nu am realizat ce s-a întamplat. Am simţit că îmi fuge pămantul de sub picioare. Am realizat că scap maşina de sub control, în timp ce podul se prăbuşea cu mine cu tot. Am tras frana de mană ca să nu scape de tot maşina", a declarat unul din şoferii a cărui maşină se afla pe pod. Reprezentanţii Consiului Judeţean Hunedoara, în administrarea căruia se află podul, s-au deplasat în zonă şi au format o comisie care va evalua situaţia.

"Săptămana trecută am avut un inginer care a trecut pe aici şi nu se vedeau niciun fel de semne că s-ar putea rupe podul. Este un accident şi trebuie să-i mulţumim Domnului că nu au fost victime. S-a întamplat pe timpul nopţii, cand nu este trafic intens. Pagubele sunt însemnate şi va fi un efort pentru Consiliul Judeţean să refacă acest pod. Sper să o putem face cat mai repede", a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Tiberiu Balint.

Podul, construit în anii '70, lung de aproape două sute de metri, nu mai poate fi folosit, astfel că locuitorii satelor din apropiere vor fi nevoiţi să facă un ocol de zece kilometri pentru a ajunge la E66. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 33 queries | Mysql time :0.040829 (s)