News Flash:

Targuri de martisoare si antichitati, la Iulius Mall

22 Februarie 2019
1492 Vizualizari | 0 Comentarii
IM TM

În ultimul weekend din luna februarie, la Iulius Mall Timişoara ne pregătim de venirea primăverii cu un târg de mărţişoare, unul de antichităţi, dar şi cu o întrecere sportivă inedită, organizată în aer liber.

Peste 50 de artizani ai lucrului manual și nu numai vor fi prezenţi, în perioada 23 februarie – 3 martie 2019, la demisolul, parterul şi etajul Iulius Mall, cu o colecţie variată şi colorată de mărţişoare. Clienții vor fi invitaţi să aleagă simboluri ale primăverii unicat, din argint, piele, fimo, mărgele, ceramică, flori uscate şi alte materiale, în tonuri delicate și forme jucăușe. Varietatea de opțiuni va îmbina tradiționalul cu modernul, astfel încât să acopere toate preferințele. În plus, vor fi prezentate și sugestii de cadouri pentru Ziua Femeii, decoraţiuni şi aranjamente florale.

De vineri până duminică, nostalgicii pot opta și pentru „mărțișoare” cu patina timpului. Târgul de Antichități se va desfășura la parterul Iulius Mall și va reuni aproximativ 30 de colecționari din toată regiunea. Pasionații de artă și obiecte ancorate în trecut pot admira și cumpăra: mic mobilier, piese de numismatică, filatelie, argintărie veche, bijuterii, ceasuri, porțelanuri, decorațiuni și alte articole ale căror povești așteaptă să fie spuse.

Sâmbătă, de la ora 09:00, are loc cea de-a treia ediţie a evenimentului sportiv Team Up & Run, un concept marca Alergotura, care promovează ideea de efort în echipă. Acoperişul Iulius Mall, parcarea supraetajată şi cele două clădiri de birouri United Business Center (UBC) vor reprezentat trasee atipice pentru acest concurs, la care participă numeroşi angajaţi ai companiilor prezente în UBC, colegi de serviciu, prieteni, familii şi pasionaţi de sport.

Copiii răspund prezent şi în această duminică la întâlnirea mult îndrăgită cu marionetele, care le spun poveşti minunate. Cei mici sunt așteptați de la ora 12:30, în food court, la piesa de teatru de păpuşi „Motanul încălţat”.

 


mic mobilier
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007325 (s)