News Flash:

Prognoza meteo pentru miercuri si joi

29 Noiembrie 2016
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii noiembrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiuni şi 4 grade în Oltenia, iar cele minime între -9 şi -2 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni informează ANM.

MIERCURI
IN TARA
Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi noaptea, cand in zona montana, dar local si in regiunile vestice, nordice si centrale va ninge in general slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in special in zona inalta de munte, unde va spulbera sau va viscoli zapada. In sudul si sud-estul teritoriului, spre dimineata, vor fi conditii de ceata..
LA BUCURESTI:
Vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii noiembrie. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -7...-5 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi in a doua parte a noptii, cand vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat.   
JOI
IN TARA
Desi valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, ele se vor mentine sub mediile climatologice specifice acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 grade in estul Transilvaniei si 6 grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre -4 si 3 grade. La munte, in vestul, centrul si nordul teritoriului, cerul va fi mai mult noros si, indeosebi in partea a doua a zilei si noaptea vor fi precipitatii sub forma de ninsoare, iar in Banat si Crisana, trecator si sub forma de lapovita si ploaie, favorizand producerea de polei. Pe arii restranse, indeosebi in zona montana, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In celelalte regiuni, innorarile vor fi temporare si doar izolat va ninge slab. Vantul va avea intensificari in zona de munte, unde va viscoli si spulbera zapada, dar temporar si la cote mai reduse si in regiunile vestice, sud-vestice si centrale. Dimineata si noaptea, in sudul si sud-estul teritoriului, vor fi conditii de ceata.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004582 (s)