News Flash:

Bombonica Prodana, fosta sotie a liderului PSD Liviu Dragnea, audiata la DNA

11 Iulie 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
bombonica prodana
Fosta sotie a liderului PSD Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a fost audiata marti la DNA in calitate de martor, surse judiciare declarand pentru MEDIAFAX ca audierea ar fi avut loc in dosarul deschis in urma dezvaluirilor Rise Project.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca Bombonica Prodana a fost audiata marti, in calitate de martor, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul deschis ca urmare a dezvaluirilor Rise Project referitoare la presupusele afaceri ale lui Liviu Dragnea.
Marti, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au anuntat ca s-au sesizat din oficiu in legatura cu alte aspecte din investigatia Rise Project, existand indicii cu privire la savarsirea unor infractiuni asimilate coruptiei.
"La data de 10 iulie 2017, procurorii anticoruptie s-au sesizat din oficiu in legatura cu alte aspecte continute in investigatia jurnalistica, publicata la data de 6 iulie 2017 (altele decat cele precizate in comunicatul nr. 690/VIII/3/7 iulie 2017), existand indicii cu privire la savarsirea unor infractiuni asimilate coruptiei", se arata intr-un raspuns al Directiei Nationale Anticoruptie, la solicitarea MEDIAFAX.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004909 (s)