News Flash:

Profesoara Anca Stoenescu, noul inspector general scolar al judetului Arad

6 Septembrie 2017
1480 Vizualizari | 0 Comentarii
Profesoara Anca Stoenescu
Atributiile de inspector scolar general al judetului Arad au fost delegate, prin ordin al ministrului Educatiei, profesoarei Anca Patricia Stoenescu, care ocupa pana acum postul de inspector scolar general adjunct, pana la organizarea concursului de ocupare a acestui post, dar nu mai mult de 60 de zile calendaristice. 
Ordinul Ministerului Educatiei clarifica situatia de la ISJ Arad, al carui fost sef, Claudius Mladin, a fost revocat din functie de catre minister in data de 18 august a.c., impreuna cu inspectorii scolari generali din alte 12 judete. 
Anca Stoenescu a spus ca si-a preluat deja atributiile si sarcinile aferente functiei si a tinut sa-i asigure atat pe elevi, cat si pe parintii acestora ca deschiderea anului scolar va avea loc fara probleme in toate unitatile de invatamant din judet. 
'In ultima perioada am efectuat verificari impreuna cu Institutia Prefectului Arad si cu Directia de Sanatate Publica a judetului atat in scolile din municipiu, cat si in cele din judet, unde am discutat cu directorii acestora despre deschiderea anului scolar. Cu totii mi-au dat asigurari ca nu sunt probleme. Nu avem scoli care sa nu fie functionale, exista doar unele situatii izolate, unde lucrarile de reparatii si igienizari efectuate peste vara nu s-au finalizat pana la data verificarilor, dar primarii ne-au asigurat ca aceste lucrari vor fi finalizate inainte de 11 septembrie', a declarat marti, pentru AGERPRES, Anca Stoenescu, noul inspector scolar general cu delegatie al judetului Arad. 
De mentionat ca, in data de 18 august a.c., fostul inspector scolar general al ISJ Arad, Claudius Mladin, alaturi de inspectorii generali scolari din alte 12 judete, a fost anuntat, printr-o informare transmisa prin fax, ca mandatul sau inceteaza incepand cu 4 septembrie, intrucat la o evaluare facuta la cererea ministrului Educatiei, Liviu Pop, ar fi fost descoperite mai multe nereguli in contractele lor de management. 
Cei 13 inspectori generali scolari care au fost anuntati ca isi pierd functiile erau din judetele: Arad, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Ilfov, Ialomita, Olt, Mehedinti, Caras-Severin, Tulcea, Vrancea si Sibiu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005353 (s)