News Flash:

Nou inspector scolar general la ISJ Caras-Severin

6 Septembrie 2017
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
ISJ CS 400x250
Profesorul Ioan Benga este noul inspector scolar general al ISJ Caras-Severin, care a fost detasat in interesul invatamantului, prin Ordin al ministrului Educatiei, pana la organizarea concursului pentru ocuparea acestui post. 
'Sunt detasat in interesul invatamantului, prin Ordin al ministrului. Pentru perioada urmatoare sunt trei lucruri la care tin tare mult. In primul rand, imi doresc imbunatatirea rezultatelor scolare la evaluare si la bacalaureat, pentru ca aici stam destul de rau si, atunci, probabil ca prioritara va fi inspectia scolara. In al doilea rand, vreau sa dezvolt foarte mult colaborarea cu unitatile administrativ-teritoriale, pentru a ajuta toate unitatile din invatamantul carasean, in vederea aducerii acestora la standardele necesare obtinerii de autorizatii de functionare. Nu in ultimul rand, imi doresc perfectionarea resursei umane, pentru a creste calitatea profesionala a colegilor nostri', a declarat, pentru AGERPRES, prof. Ioan Benga, noul inspector scolar general al ISJ Caras-Severin. 
Ioan Benga este profesor de fizica si director al Colegiului National Mircea Eliade din Resita. El s-a mai aflat la conducerea Inspectoratului Scolar Caras-Severin si in urma cu cinci ani, cand a ocupat functia de inspector scolar general adjunct. De asemenea, Ioan Benga a fost deputat in Parlamentul Romaniei, in legislatura 2012 - 2016, iar anterior a fost consilier local in Consiliul Local Resita. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006885 (s)