News Flash:

Primavara e a lor! Aceste zodii vor avea trei luni de primavara excelente

7 Martie 2017
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
primavara
5 zodii vor avea o primavara pe care nu o vor uita niciodata. Rasare soarele pe strada lor, dupa luni de chin.
Cele 5 zodii care vor avea o primavara de vis
1. FECIOARA – Nativul Fecioara a avut niste perioade de ezitare. S-a tot gandit in ultima vreme cum sa impace varza si capra, ce sa faca sa nu mai aiba parte de esecuri.Primavara ii aduce suficienta inspiratie incat sa riste atunci cand trebuie. Se poate spune ca Fecioara va fi omul potrivit la locul potrivit.
Persoanele care au ascendentul in aceasta zodie trebuie sa se pregateasca de o suita de schimbari, mai ales din punct de vedere afectiv si profesional. Totul va decurge de minune, iar din punct de vedere amoros se poate spune ca primavara va fi torida.
2. TAUR  Si nativul Taur are parte de momente importante in aceasta primavara. Cel putin lunile martie si aprilie vor fi excelente din punct de vedere financiar.
Isi va face planuri noi de investitii, se va angaja intr-o serie de proiecte care, pe cat de solicitante vor fi, pe atat de rentabile vor rezulta.
3. LEU – Iata ca dupa ani de suferinta, rasare soarele pe strada Leului. Acest nativ va avea parte de o serie de momente frumoase alaturi de cei dragi. Isi va schimba complet atitudinea fata de propriile sale actiuni. Nu va mai risca inutil si isi va lua consilieri de nadejde.
S-ar putea sa auzim mult de nativul Leu in urmatoarea perioada. Nu de alta, dar dat fiind spiritul sau creativ si ambitia sa fara limite, acest nativ ar putea deveni faimos.
4. GEMENI – Persoana nascuta in zodia Gemeni are parte de o serie de revelatii. Va fi o primavara a descoperirilor, o primavara a realizarilor de tot felul. Nu sunt excluse calatoriile in locuri exotice si nici oficializarea relatiei amoroase.
5. VARSATOR  Nativul Varsator va trece in sfarsit la fapte. Nu va mai accepta in jurul sau oameni superficiali si asta pentru ca nu va mai avea timp de ei. Primavara aceasta va fi una destul de buna. Vor avea mult de muncit, iar banii vor veni din toate partile.
Dupa mult timp in care au evitat sa se implice intr-o relatie vine si momentul in care sa se simta fericiti alaturi de cineva special. Vor trai un soi de iubire mentala, care se poate concretiza in ceva foarte frumos.

fecioara 2 taur 3 leu 4 gemeni 5 varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004664 (s)