News Flash:

WOW! Iata cat de sexy e mama Antoniei!

7 Martie 2017
2375 Vizualizari | 0 Comentarii
antonia blonda2
Cele mai frumoase imagini ale inceputului de primavara! Mama Antoniei a iesit la plimbare, de mana cu un "cavaler" adevarat! La un moment dat, Denise Iacobescu n-a mai rezistat si i-a dat un pupic pe gura!
Denise Iacobescu ramane in continuare una dintre cele mai sexy bunicute din Romania!

Profitand de vremea frumoasa de afara si incercand probabil sa-o ajute pe Antonia, care este destul de ocupata cu cresterea mezinului familiei, Denise l-a luat in grija sa pe micutul Dominic, cei doi iesind la o plimbare prin centrul Capitalei.
Paparazzi au reusit sa surprinda cateva imagini savuroase, cu Denise si nepotelul ei, tinandu-se de mana si luand la pas strazile din zona Dorobanti. Simpatic si plin de viata ca de obicei, Dominic a devenit un cavaler in toata regula, el fiind cel care parca isi conducea bunica de mana, si nu invers. 
Bunica e un fel de a spune, pentru ca mama Antoniei arata in continuare la fel de tanara, afisand un aer fresh, in concordanta cu vremea de afara. La un moment dat, Denise s-a oprit sa-si ia nepotelul in brate, iar acesta, pus pe sotii, i-a tras sapca din cap.
Mama Antoniei a zambit larg si, intr-un gest de iubire maxima, i-a tras un pupic pe gura irezistibilului Dominic! 
Profitand de vremea frumoasa de afara si incercand probabil sa-o ajute pe Antonia, care este destul de ocupata cu cresterea mezinului familiei, Denise l-a luat in grija sa pe micutul Dominic, cei doi iesind la o plimbare prin centrul Capitalei.

Galerie Foto

denise_dominic_1
antoniei denise iacobescu sexy bunicute dominic nepotelul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005599 (s)