News Flash:

Cum arata FIUL SOFIEI VICOVEANCA - FOTO

6 Martie 2017
1909 Vizualizari | 0 Comentarii
sofia vicoveanca 48519800
Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunoascute si indragite cantarete de muzica populara din Romania, insa nu toata lumea stie ca are un fiu pe care-l iubeste ca pe ochii din cap.
Astazi Vlad, fiul Sofiei Vicoveanca isi sarbatoreste ziua de nastere, iar artista a tinut sa-i transmita un mesaj si prin intermediu retelelor de socializare.
”Astazi este ziua baiatului meu!  Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat zile si putere sa il vad implinind 46 de ani si sa imi vad nepoatele atat de mari!!
In lumea asta, nimeni nu ne cunoaste mai bine decat mama! Doar dupa respiratie, eu stiu daca pruncul meu este bine sau are ceva pe suflet!… Si da, el pentru mine ramane pruncul meu, tot copil, pentru totdeauna! Vlad, mama îţi doreşte tot ce-i mai bun pe lume!! Linişte, putere de muncă, sănătate, iubire – multă IUBIRE, tot ce-ţi doreşte ţie sufleţelul!!  LA MULŢI ANI, VLĂDUŢ, SĂ IUBEŞTI ŞI SĂ FII IUBIT!!!”, a fost mesajul Sofiei Vicoveanca pentru fiul ei cu ocazia zilei de naștere a acestuia. sursa: Libertatea.ro

Galerie Foto

fiu_sofia_vicoveanca_348x620
sofia vicoveanca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006302 (s)