News Flash:

Mihaela Radulescu, IMAGINE INCENDIARA la inceput de saptamana! Diva s-a pozat fara sutien

6 Martie 2017
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela radulescu detox
Mihaela Radulescu s-a pozat fara sutien si a publicat imaginea pe contul ei de Facebook. Reactiile au inceput sa curga imediat dupa postare.
"Ma stiti deja - imi asum tot ce fac si, mai ales, cine sunt cu adevarat. Sufar de drag de libertate, de o excesiva pofta de viata si de reusita in tot ce fac. Stiu, de-aia va sunt nesuferita unora. Da' am cam invatat toti de pe-aici ca atunci cand te acapareaza grija altuia, esti mai putin fericit, mai putin atent la tine, la nevoile tale... Traiti-va viata cum vreti voi, nu va dau sfaturi. Doar zic - e mai misto sa traiesti in bucurie, relaxare si concentrare pe ce te face sa stralucesti. Duminica frumoasa!", a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.
"Esti intruchiparea femeii fatale! Eu te ador de mica! Am crescut si m-am format cu tine! Te pupacesc. Ma bucur ca te vad cat mai des pe micile ecrane... Pentru ca ai ce arpta... ai ce povesti. Te prinde atat de bine!", i-a comentat o doamna Mihaelei Radulescu. "Esti cat se poate de realista si esti de apreciat ca iti traiesti viata cum simti ignorand parerile rautacioase ce te inconjoara! Absolut superba!", a laudat-o altcineva pe Mihaela Radulescu.
Postarea Mihaelei Radulescu a adunat 1.000 de like-uri in mai putin de o ora.

Galerie Foto

mihaela_radulescu
mihaela radulescu fara sutien
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006169 (s)