News Flash:

Acestea sunt CELE MAI POSESIVE ZODII

6 Martie 2017
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Care sunt cele mai posesive zodii intr-o relatie.
Leu
Nativul acestei zodii, de regula, isi doreste sa fie in centrul atentiei, indiferent de cate sau de ce persoane este inconjurat- fie ca este vorba de prieteni, familie sau chiar de persoana iubitã. Nu face abstractie de la nimic si-si revendica rolul cel mai important indiferent de situatie. Femeile sunt mult mai posesive decat barbatii si mai rau este ca sunt constiente de aceasta “calitate” a lor iar cu toate acestea, si-o exploateaza la maxim, pana cand isi va aduce partenerul la extrema de a pune capat relatiei.
Taur
Un alt nativ puternic, ce cu greu isi poate controla sau infrana aceasta pornire. Intr-o relatie ei sunt cei care trebuie sa ia toate deciziile iar ultimul cuvant sa le apartina intocmai. Partenerul de viata va avea cu siguranta niste limite de la care nu va trebui niciodata sa se abata iar o data ce vor fi incalcate, vor reusi sa zdruncine cu totul viata Taurului, care credea ca mentalitatea, masurile si regulile lui sunt cele mai bune.
Gemeni
Poate nu v-ati fi asteptat, insa si Gemenii sunt gelosi si mai ales posesivi. Isi doresc cu ardoare un partener care sa faca exact asa cum spun ei si sa le impartaseasca intocmai toate nebuniile. Cel mai mult apreciaza cand sunteti pe aceeasi “lungime de unda”, insa pana in acel punct va trebui sa renuntati la o parte buna de pareri si principii personale dupa care v-ati ghidat pana sa-l intalniti.
Fecioara
Fecioarele isi doresc mai mult timp; isi doresc ca partenerul de viata sa depinda de ele si sa nu mai caute atentie din partea prietenilor sau familiei. O data ce v-ati gandit sa formati un cuplu cu o Fecioara, trebuie sa fiti capabil sa renuntati la orice altceva si sa va axati doar pe nevoile acestui nativ. Nu va accepta cale de mijloc, mai ales daca va doriti ceva trainic si de durata. Controlul asupra relatiei, asupra activitatilor si asupra dumneavoastra, se va afla la el, scrie yve.ro.
Sagetator
Sagetatorii se indragostesc foarte rar si extrem de profund. Teama de abandon atinge cote maxime in interiorul unei astfel de relatii si din aceasta cauzã, deseori gelozia le va lua mintile. Posesivitatea lor vine exact din acest unghi- unde isi vor dori mai mult decat orice ca timpul liber al partenerului sa le fie alocat in totalitate. Cand nu e timp liber, vor incepea discutiile paranoia ce vor deranja pana la extreme.
Pesti
Pestii iubesc patimas insa nu vor arata intregii lumi ce au ei in relatie. Vor incerca sa starneasca mila, tocmai pentru a-i face pe cei din jur sa joace dupa cum vor canta ei. In interiorul relatiei sunt extrem de sensibili, pornesc diferite certuri din cauza instabilitatii lor emotionale si ajung chiar la despartire din motive extrem de nesemnificative care pentru ei sunt colosale.

leu taur gemeni fecioara sagetator pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006913 (s)