News Flash:

Primarul Robu promite sprijin financiar pentru investitii la Spitalul Municipal Timisoara

19 Decembrie 2015
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1
La Spitalul Municipal Timisoara s-a extins Unitatea de Primiri Urgente cu inca un corp de cladire, Clinica de Dermatologie a fost mutata intr-o alta cladire, si au fost realizate si alte investitii.
„Am facut mai multe mutari in proprietatile noastre si nu mai stam in chirie, mai avem Clinica Ascar intr-un spatiu care partial nu ne apartine. Ne straduim sa rezolvam si nevoia de noi spatii. La Clinica de Dermatologie sper ca toata lumea sa fie multumita. Se aloca 400.000 de euro pentru echipamente, am anuntat inca de la inceput. La Clinica de Oncologie am facut amenajari, vom continua. Trebuie sa venim cu noi investitii, amenajari de interior la blocuri operatorii, blocurile tehnice. Trebuie sa venim cu noile constructii. Fara inhibitii! Trebuie sa avem curajul sa gandim lucrurile la cel mai inalt nivel, ca ceea ce facem sa fie multumitor pe termen lung. Eu nu pot sa-mi explic cum de s-au facut asa de putine lucruri cu aceiasi bani, in trecut? Niciodata nu-l acuz pe fostul primar, dar a fost un sistem care a permis ca dintr-o mare parte din avutia Timisoarei sa se infrupte unii si altii. Inchizand robinetii respectivi provoc multa ostilitate la adresa mea”, le-a spus Robu medicilor prezenti.
Spitalul Municipal Timisoara are 2.112 angajati, din care 297 sunt doctori. Bugetul spitalului pe acest an este de peste 172 milioane lei. Institutia functioneaza in 10 locatii si 13 cladiri. Primarul Timisoarei le-a cerut doctorilor sa ii solicite echipamentele de care au nevoie, dar nu a facut promisiuni ca toate aceste cerinte vor fi si indeplinite.
„Nu stam sa ne lamentam, sa ne plangem ca nu ni se da si prin urmare in neputinta noastra nu avem ce sa facem. Daca trebuie ceva, facem. Este nevoie si de dotare, vom vedea ce putem face pe fonduri europene, dar va rog sa nu ezitati sa cereti, sa faceti liste cu tot ce considerati ca trebuie pe spatiile actuale, pentru a avea conditii cat mai bune, fara inhibitii. Asta nu inseamna ca tot ce dumneavoastra cereti vi se si da, dar este important sa stim ce ne trebuie. Facem o prioritizare, cat putem acoperi, acoperim. Nu va mintim, va spunem: asta se poate. Trebuie sa plecam de la a cunoaste nevoile. Va rog sa transmiteti tot necesarul, sa faceti sa ajunga la mine”, le-a spus Robu medicilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006294 (s)