News Flash:

Perchezitii in Timis si in alte doua judete intr-un dosar de evaziune fiscala

18 Decembrie 2015
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie2
Perchezitii, joi dimineata, in 27 de locatii din 3 judete, printre care si judetul Timis. Politistii cauta trei persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul in acest caz a fost estimat la peste 3.500.000 de lei.
Politistii au descins, joi dimineata, in trei judete, respectiv Timis, Caras-Severin si Brasov, la locuintele unor persoane banuite de infractiune fiscala si la sediile societatilor administrate de acestea.
“In fapt, in perioada 2010-2013, 3 persoane, avand calitate de administratori si contabil ai unei societati comerciale din Timisoara, in complicitate cu reprezentantii legali ai 89 de societati comerciale cu sedii declarate pe teritoriul national, ar fi pus la punct un circuit infractional evazionist,constand in eludarea obligatiilor fiscale, bazat pe un sistem financiar–bancar fraudulos, in care sunt angrenate aceste societati comerciale controlate de catre ei, in mod direct sau prin persoane interpuse. Acestia ar fi emis, in numele unei societati comerciale, mai multe facturi fiscale, care ar fi fost inregistrate in contabilitatea firmelor controlate sau cu reprezentantii carora aveau o intelegere”, transmit politistii timiseni, scrie tion.ro.
Potrivit politistilor, prin circuitul infractional organizat, suspectii au prejudiciat statul cu 3.574.657 de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005879 (s)