News Flash:

Patronut unei case de amanet din Timisoara, RETINUT!

17 Decembrie 2015
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
descoperire politie
Patronul casei de amanet din Piata Unirii si o angajata de-a sa, care se ocupa de afacere, au fost retinuti in urma perchezitiilor de marti. Cei doi sunt acuzati de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, dar si de trafic de droguri de risc si de mare risc. Politistii spun ca printre clientii celor doi se numarau si foarte multi minori.
Cei doi s-au trezit cu mascatii si politistii peste ei in casa, marti dimineata. Oamenii legii ii luasera in vizor de ceva timp, iar ulterior au descins si la sediul casei de amanet, scrie tion.ro. Creierul afacerii, spun anchetatorii, era barbatul in varsta de 49 de ani. Femeia, o tanara de 27 de ani, era mana lui dreapta si era angajata vanzatoare la casa de amanet.
„Din cercetari a reiesit ca doi dintre membrii gruparii infractionale, cu varste de 27 si 49 de ani, ar fi infiintat o casa de amanet in municipiul Timisoara sub paravanul careia ar fi desfasurat activitatile ilicite cu substante psihoactive. Distribuirea drogurilor era realizata doar catre persoane verificate, de incredere, care ulterior le comercializau la nivel stradal, preturile fiind intre 20 si 30 de lei doza/plicul. Printre consumatori au fost identificati si foarte multi minori. In urma perchezitiilor, politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor 20 gr de cannabis, 160.000 de lei si au indisponibilizat doua autoturisme de lux, cu privire la care exista suspiciuni ca ar fi fost achizitionate cu bani proveniti din activitati ilicite. De asemenea, au fost puse in executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri. S-a procedat la retinerea pentru 24 de ore a doi dintre membrii gruparii infractionale, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva”, povestesc politistii.

amanet municipiul timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004416 (s)