News Flash:

Sediul Serviciului de Ambulanta din Resita a fost reabilitat

14 Noiembrie 2013
1478 Vizualizari | 0 Comentarii

Lucrările de reabilitare a sediului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au fost recepţionate miercuri, la Reşiţa, valoarea investiţiei de 395.000 lei fiind suportată de Consiliul Judeţean.

'Soluţiile tehnice au îmbunătăţit performanţa clădirii, au eliminat infiltraţiile de apă, dar au fost efectuate şi finisaje interioare, montarea de tamplărie PVC, iar anexele au fost reabilitate în exterior', a declarat Daniela Popescu, şefa Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin.

La manifestare au participat, pe langă conducători de instituţii şi reprezentanţi ai Consiliului judeţean, şi parlamentari de Caraş-Severin. Senatorul PNL Iosif Secăşan a amintit că în ultimii ani CJ Caraş Severin a alocat 3,3 milioane de euro şi pentru Spitalul Judeţean din Reşiţa.

Serviciul de ambulanţă Caraş-Severin are 39 de autovehicule de transport pacienţi şi intervenţie, urmand să primească în cel mai scurt timp alte trei ambulanţe, una 4x4 şi două 4x2, care au fost repartizate de Ministerul Sănătăţii.

Singura problemă cu care se mai confruntă în prezent Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin o reprezintă lipsa de personal, după cum a precizat Daniela Popescu, managerul instituţiei.

La eveniment au mai participat deputatul de Alba, Cătălin Potor, din partea Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, deputatul Valentin Rusu, reprezentanţi ai instituţiilor din sistemul sanitar cărăşean şi directori de instituţii deconcentrate. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005532 (s)