News Flash:

Primarul Nicolae Robu, pus la zid!

22 Februarie 2015
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputatul PSD Catalin Tiuch reactioneaza in urma declaratiilor facute de primarul Timisoarei, Nicolae Robu, dupa ce edilul s-a plans de salariu, afirmand ca decent ar fi sa castige de patru ori mai mult decat in prezent. Social-democratul crede ca Robu ar trebui sa se multumeasca pentru moment cu 1.200 de euro pe luna, pentru ca are si alte beneficii din exercitarea functiei de primar, functionarii de rand din administratia publica locala fiind cei oropsiti...
In opinia deputatului PSD Catalin Tiuch, nu se poate spune ca un salariu de aproximativ 1.200 de euro pe luna, cat spunea primarul Nicolae Robu ca incaseaza, este mic. Nu raportat la realitatile Romaniei de azi, recunoaste parlamentarul...
Robu declara ca, la un oras ca Timisoara, decent ar fi ca primarul sa castige de vreo patru ori mai mult, 4.000-5000 de euro, avand in vedere responsabilitatile pe care le are.
„Declaratiile domnului primar Nicolae Robu, legate de salariul pe care si-ar dori sa il incaseze, dovedesc din nou ca edilul Timisoarei are o unica obsesie: banii. Ne-am obisnuit cu iesirile necontrolate ale primarului Timisoarei, insa, in Romania zilelor noastre, sa spui ca 1.200 de euro este un salariu mic pare putin desprins de realitate. Chiar si pentru un primar ultraperformant si hiperactiv, cum ii place lui Nicolae Robu sa se considere. Oricum, spre deosebire de functionari, primarul Robu are si alte beneficii, legitime poate, prin pozitia pe care o ocupa, timisorenii sigur observand faptul ca edilul se plimba cu o masina de serviciu ultraluxoasa, costurile fiind suportate, direct sau indirect, tot de catre cetateni”, a reactionat Tiuch.
Vicepresedintele PSD Timis crede ca Robu ar trebui sa se multumeasca pentru moment cu salariul pe care il incaseaza, pentru ca exista alte prioritati daca este sa se aplice cresteri salariale,scrie tion.ro.
„Domnul primar ar trebui sa stie ca in Parlamentul Romaniei s-au facut eforturi deosebite pentru cresterea salariilor primarilor si viceprimarilor. Aceasta crestere a fost refuzata de foarte multi primari, din solidaritate fata de colegii lor din aparatele primariilor, carora nu am reusit sa le marim venitul lunar. Noi, asa cum am promis, am reparat salariile profesorilor, doctorilor, am marit pensiile (toate acestea taiate de Emil Boc, coleg de partid cu domnul primar Nicolae Robu), insa avem o datorie morala fata de functionarii din administratia publica locala, la remuneratia carora nu s-a lucrat deloc. Consider ca este mult mai important acum sa incercam sa readucem veniturile celor amintiti la un nivel decent, decat sa ne concentram, din nou, pe cresterea unor salarii de 1.200 de euro, cum este cel incasat de edilul Timisoarei”, a concluzionat Tiuch.

tiuch
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006185 (s)