News Flash:

Primarul Nicolae Robu, atacat dur!

8 Noiembrie 2013
1297 Vizualizari | 0 Comentarii

Presedintele executiv al organizatiei PSD Timis, Adam Craciunescu, considera ca edilul-sef Nicolae Robu a incalcat protocolul aliantei prin faptul ca nu a convocat o intalnire USL, in care sa isi exprime punctele de vedere fata de viceprimarul Traian Stoia, preferand sa iasa public cu “declaratii razboinice care sa pericliteze functionarea uniunii”.

Adam Craciunescu este de parere ca Nicolae Robu a creat un conflict iremediabil cu viceprimarul PSD. Acesta mai precizeaza ca “este descurajator faptul ca nemultumirea d-lui Robu vine dupa ce Traian Stoia a scos la iveala nereguli majore legate de modul in care Primaria a pierdut in ultimii ani zeci de imobile cu valoare istorica, fapt ce prejudiciaza grav si substantial patrimoniul orasului, dar si dupa ce a pornit campania impotriva celor care incalca legea monumentelor. Eficienta actiunilor viceprimarului PSD pare sa fie principalul motiv al „deranjului” domnului Robu, situatie cu care nu putem fi de acord sub nici o forma”.

Totodata, presedintele executiv al PSD Timis ii reaminteste primarului ca “PSD a manifestat permanent un grad de toleranta ridicata fata de actiunile d-lui Robu chiar si atunci cand impartirea atributiilor viceprimarilor a fost facuta discretionar, iar dl. primar nu a discutat cu nimeni modul de delegare a activitatilor din Primarie.”

 


adam craciunescu domnului robu psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005236 (s)