News Flash:

Carrefour Romania anunta reduceri uriase de BLACK FRIDAY

7 Noiembrie 2013
1242 Vizualizari | 0 Comentarii

Pentru Black Friday, Carrefour Romania le promite clienților șansa de a găsi și achiziționa produsele dorite la "reduceri incredibile la aparate electronice și electrocasnice mari și mici, „cu prețuri nebune la tot ce poți băga în priză".

Potrivit unui comunicat al companiei, avantajele propuse de Carrefour sunt: un stoc mare de produse aflate în promoție, reduceri la familii întregi de produse electronice și electrocasnice, promoții reale, cu produse la prețuri cu adevărat reduse, plus credite speciale, cu condiții extrem de bune pentru BLACK FRIDAY.

Ofertele la electronice şi electrocasnice la Carrefour pot fi găsite aici.

BLACK FRIDAY 2013. De unde vine numele de "Vinerea Neagră"

BLACK FRIDAY 2013. Ziua reducerilor şi-a primit numele de la haosul din TRAFIC pe care l-a provocat la început în oraşele din America.

BLACK FRIDAY 2013. Black Friday 2013 va fi organizat în ultima vineri din noiembrie în Romania şi vor fi mai multe magazine participante care se vor înscrie în cursa reducerilor.

Evenimentul marchează începutul cumpărătorilor de Crăciun, iar retailerii au profitat de acest lucru pentru a oferi reduceri clienţilor. Nu s-a numit aşa mereu, dar data a fost identică.

Numele Black Friday îşi are originea în Philadelphia, unde descria traficul greu de după Ziua Recunoştinţei, scrie Adevărul.ro. 1961 a fost primul an cand s-a folosit acest termen şi s-a extins dincolo de Philadelphia în 1975.

Black Friday şi-a primit numele de la expresia engleză "get in the black", adică să faci profit. Termenul a apărut pentru că retailerii sperau ca această zi să le aducă balanţa pe zero sau chiar să-i ducă spre profit odată cu sezonul Crăciunului.

In zilele noastre nu mai e nevoie de Black Friday pentru a face profit, dar ziua este folosită în întreaga lume pentru a te promova înainte de sezonul de Crăciun şi să marchezi momente cu reduceri foarte mari. Black Friday oferă diferite produse reduse şi din ce în ce mai multe magazine s-au înscris în această cursă nebună.

 


black friday
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007607 (s)