News Flash:

Primarul il arata din nou cu degetul pe "vicele" Stoia

10 Noiembrie 2013
1322 Vizualizari | 0 Comentarii

Continuă schimbul de replici la distanţă între primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi viceprimarul Traian Stoia. Primarul a declarat că nu mai poate colabora cu viceprimarul şi că va cere PSD să-i retragă sprijinul politic. În replică, Stoia a lansat un atac fără precedent la adresa lui Robu.

Primarul nu a rămas dator şi a trimis un comunicat de presă în care face câteva afirmaţii ce nu păreau posibile până de curând. Redăm mai jos, integral, textul scris de primar.

„Declaraţiile de astăzi ale domnului Stoia mă fac să regret că am fost atât de tolerant cu dânsul aşa de mult timp. A dovedit că, pe lângă faptul că e ineficient şi incapabil de a lucra după reguli, e şi total lipsit de scrupule.

1. Domnul Stoia se pretinde eficient. În afară de îndepărtarea de pe faţadele unor clădiri istorice a unui număr important de climatizoare, nu a făcut nimic bun de când este viceprimar. Nu a recuperat nimic pentru primarie şi nici nu are cum să recupereze, nefiind de competenţa unui viceprimar şi nici măcar a unui primar să facă aşa ceva, ci de competenţa a cu totul alte instituţii ale statului. Ce a mai reuşit domnul Stoia să facă a fost să scadă veniturile primăriei din chirii şi concesiuni.

2. Domnul Stoia se întreabă ce am făcut eu de când sunt primar, afirmând că eu n-aş fi fost eficient. Afirm cu toată seriozitatea că dacă domnul Stoia ar primi un extemporal în care să i se ceară să enumere proiectele finalizate şi aflate în derulare în Timişoara, n-ar fi în stare să scrie nimic. Dânsul lucrează de fapt pentru Bega Grup şi în primărie face doar conferinţe de presă, drept urmare habar nu are ce am reuşit eu să finalizez până în prezent şi ce am în lucru, în directă coordonare şi monitorizare.

3. Domnul Stoia afirmă că eu aş fi sub influenţa unor afacerişti din imobiliare. O afirm răspicat: NU AM AVUT, NU AM ŞI NU INTRĂ ÎN ORIZONTUL MEU DE INTENŢII NICI CEA MAI MICĂ IMPLICARE ÎN DOMENIUL IMOBILIAR! Domnul Stoia şi-a făcut, însă, frumoasa avere tocmai în acest domeniu! Şi nu ştiu dacă anchetele pe întreaga perioadă de la Revoluţie până în prezent pe care le cer eu îl chiar încântă! Pentru că eu cer să se investigheze toate tranzacţiile imobiliare suspecte cu terenuri şi clădiri foste ale statului sau municipalităţii de la Revoluţie până în prezent, ale tuturor clanurilor, nu numai ale celor de rromi.

4. Eu am ajutat, ajut şi voi ajuta anchetele, păstrând discreţia necesară. Domnul Stoia doar declară că vrea să le ajute, în realitate le încurcă dezvăluind în conferinţe de presă date despre ele. Nu eu am primit de la Poliţie răspunsul că cer date la care nu pot avea acces pentru că ţin de anchete în derulare, ci domnul viceprimar Stoia.

5. Oricât m-ar calomnia domnul Stoia şi ziariştii plătiţi de dânsul şi de grupul de interese pe care-l reprezintă, eu ştiu că am şi voi avea sprijinul timişorenilor, inclusiv al simpatizanţilor şi membrilor PSD, pe care îi respect neştirbit, pentru că tot ce fac - inclusiv lupta pe care mă văd nevoit să o duc - este pentru Timişoara şi pentru timişorenii pe care nu-i voi dezamăgi niciodată.”

 


nicolae robu traian stoia robu domnul stoia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005082 (s)