News Flash:

Vesti bune pentru timisoreni. Primaria elimina unele taxe

10 Noiembrie 2013
1284 Vizualizari | 0 Comentarii

„Nu vom face nici un fel de majorări de taxe şi impozite locale. Ne-am pregătit deja să scoatem din 2014 un număr de taxe şi impozite pe care le considerăm lipsite de relevanţă pentru bugetul municipalităţii”, spune primarul Timişoarei

In Timişoara nu se vor mări taxele şi impozitele de anul viitor. Primarul Nicolae Robu garantează acest lucru. Mai mult, edilul Timişoarei spune că anumite taxe vor fi scoase, deoarece sunt inutile.

„Am declarat-o şi în campania electorală şi înainte de a mă decide să candidez la funcţia de primar că sunt adeptul fiscalităţii reduse. Consecvent cu acest crez al meu am acţionat, acţionez şi voi acţiona întotdeauna pentru ca taxele şi impozitele de toate felurile să fie cat mai reduse cu putinţă. Anul trecut, cand guvernul a lăsat la latitudinea noastră să stabilim dacă majorăm sau nu taxele locale, decizia noastră a fost de a nu majora. Ulterior, cand guvernul a revenit, am fost obligaţi să facem acea indexare a taxelor şi impozitelor locale, dar indexarea a fost ca urmare a legislaţiei de la nivel naţional, care ne obliga să o facem”, spune Nicolae Robu, citat de Ziuadevest.ro.

„Cat voi fi eu primar, nu se va face uz de dreptul de a mări taxele”

In momentul de faţă, guvernul a dat dezlegare unităţilor administrativ-teritoriale să-şi stabilească singure taxele locale, existand posibilitatea ca administraţiile să le mărească. „Ei bine, Primăria Municipiului Timişoara, cat voi fi eu primar, nu va face uz de dreptul de a mări taxele. Nu vom face nici un fel de majorări de taxe şi impozite locale. Ne-am pregătit deja să scoatem din 2014 un număr de taxe şi impozite pe care le considerăm lipsite de relevanţă pentru bugetul municipalităţii. Taxe locale pe care noi nu le vom mai percepe în 2014. Cred că trebuie construite bugetele cu contribuţii mici ale multora şi nu cu contribuţii împovărătoare pentru un mic număr de contribuabili”, spune primarul Timişoarei.


nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005395 (s)