News Flash:

Primaria Lugoj cumpara utilaje de deszapezire in plina iarna. Claudiu Buciu: Nu mai vreau sa depind de o firma

19 Decembrie 2021
325 Vizualizari | 0 Comentarii
utilaj deszapezire

Primaria Lugoj pune la bataie peste 500.000 de euro pentru utilaje multifunctionale pentru deszapezire, maturat si spalat carosabilul. Are un contract pentru deszapezire cu o firma din Faget, dar edilul Claudiu Buciu nu mai vrea sa depinda de ea. „Utilajele ne deservesc 10-15 ani, firma o platim in fiecare an.”
 
 
Claudiu Buciu, primarul Lugojului, a anuntat inca de anul trecut ca vrea sa cumpere utilaje de deszapezire, ca sa nu mai depinda de „nimeni” pe timpul iernii. 

„Suntem asigurati cu tot ce este necesar pentru a interveni pe drumurile principale si in cartiere, in cazul caderilor de zapada peste Lugoj. In cele din urma, o firma din Faget a fost de acord cu cerintele noastre si am semnat un contract, astfel incat sa avem si utilajele de care este nevoie pentru a putea indeparta zapada de pe strazi si a mentine circulatia rutiera in conditii cat mai apropiate de normalitate. Pentru anul viitor pregatim achizitia unor utilaje, sa nu mai depindem de nimeni”, spunea Buciu in 7 decembrie 2020, conform redesteptarea.ro.

Un an mai tarziu, Primaria Lugoj a pornit o licitatie pentru doua utilaje multifunctionale pentru deszapezire, maturat, spalat si aspirat, o autocisterna si pentru echipament pentru stabilirea gradului de compactare al solurilor ca urmare a lucrarilor de infrastructura.

„Nu mai vreau sa depind de o firma, de aia cumparam utilaje”
„Utilajele ne deservesc 10-15 ani, firma o platim in fiecare an. Nu mai vreau sa depind de o firma, de aia cumparam utilaje. Avem infiintata o societate la care avem si manager nou numit si o sa dam drumul si la angajari pentru operatori si mai avem si angajati interni intr-un serviciu de curatenie, care exista cumva in primarie si o sa preluam si de acolo niste operatori”, a spus pentru Tion, primarul din Lugoj.

Primaria Lugoj pune la bataie 2.779.999 de lei cu tot cu TVA, echivalentul a 561.706 de euro, bani din bugetul local. Se pot depune oferte pana pe 14 ianuarie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006339 (s)